Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Deponator gnojiva
  • 24.01.2014. 14:04

Osigurajte si kvalitetniju gnojidbu

Deponator je samo jedan od priključaka koji se mogu montirati na Megametalove rasipače

  • 3.491
  • 233
  • 0

U prodajnom asortimanu tvrtke Megametal nalaze se i deponatori gnojiva. Klasičan "Megametalov" rasipač 300, 400 ili 500 litara montira se na deponator. Širina se može regulirati 1,4 - 2,2 metra u standardnoj izvedbi (po potrebi do 4 metra uz posebnu narudžbu). Dubina rada je do 25 cm.

Deponatori su napravljeni o masivne čelične konstrukcije koja osigurava trajnost i postojanost i u najtežim uvjetima rada. Moderan dizajn i najnovija tehnologija izrade te vrhunski materijali iz kojih su sačinjeni Megametalovi deponatori osiguravaju višegodišnje zadovoljstvo korisnika. Minimalna snaga traktora potrebna za rad s ovim priključkom je 30 ks.

Deponator mineralnog gnojiva

Deponator je u potpunosti plastificiran, cijena mu je niža u odnosu na uvozne, a najveća prednost je mogućnost podešavanja tj. prilagodbe po širini.

Za više informacija o deponatoru mineralnih gnojiva obratite se broj telefona 040 682 182 - Megametal, Varaždinska 45, 40305 Nedelišće

Megametalov rasipač je stroj 4 u 1. Deponator je samo jedan od priključaka koji se mogu montirati na njihove rasipače (dodatak za prihranu kukuruza 4 reda, dodatak za voćnjak i vinograd, adapter za sol).

Deponator je posebno pogodan u intenzivnoj primjeni u vinogradima i voćnjacima za dubinsko deponiranje gnojiva. Njegovom primjenom omogućuju se stalni prohodi i kontrolirana radna dubina.

Jednostavan je za upotrebu te omogućuje kvalitetan unos gnojiva u zonu korijena čime se dobiva veća iskoristivost gnojiva te time viši i kvalitetniji prinosi.


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?