Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hunterfrost H-210
  • 04.02.2014. 08:23

Obranite voćnjak od mraza

Osnovna namjena Hunterfrosta H-210 je pravovremena zaštita od mraza u proizvodnji voća, povrća i grožđa

  • 924
  • 87
  • 0

Tvrtka Hittner d.o.o., članica Klastera poljomehanizacije specijalizirana je za proizvodnju zglobnih traktora, malih poljoprivrednih traktora, priključaka za traktore, skiddera te izradu po narudžbi rezervnih dijelova za sve vrste vozila.

Kvaliteta proizvoda i briga o kupcima te uspješan razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju rezultirali su dobivanjem međunarodnih certifikata kvalitete ISO 9001 i 14001. Tvrtka Hittner svojim stručnim kadrom te inovativnim idejama kontinuirano razvija svoje postojeće, ali i nove proizvode. Jedan od noviteta u proizvodnom asortimanu je Lovac mraza Hunterfrost H-210.

Osnovna namjena Hunterfrosta H-210 je pravovremena zaštita od mraza u proizvodnji voća, povrća i grožđa. Osim za sprječavanje šteta od mraza u voćarstvu, povrtlarstvu i cvjećarstvu na otvorenim prostorima, može se koristiti i kao grijač zraka u plastenicima i staklenicima.

Korištenjem Hunterfrosta H-210 poboljšava se rast voćaka tokom cvjetanja pri niskim temperaturama, te se ubrzava proces sušenja plodova nakon kiša.

Sistem rada Hunterfrosta H-210 je disperzija toplog zraka po parceli koju želimo obraniti od mraza. Plinska turbina u koju ventilatorom uvlačimo topli zrak sa gorionika plina, upuhuje taj topli zrak po površini parcele do 70 metara na svaku stranu stroja. Plinsku turbinu pokreće traktor minimalne snage 48 kW preko kardana sa maksimalno 540 okretaja u minuti (o/min).

Osnovne prednosti upotrebe Hunterfrosta H-210 su što pokriva površinu od 4-8 ha, ima male troškove, te je njegova primjena kao i samo održavanje vrlo jednostavno.

Model
Lovac mraza H-210
Težina bez plina
935 kg
Ukupna dužina
4100mm
Ukupna širina
1650mm
Visina (sa gumom)
1670mm
Maksimalna površina rada
4-8 ha
Brzina u radu
4 - 8 km/h
Maksimalni dohvat ventilatora
100m
Razmak prolaza stroja
50-80m
Prosječna potrošnja plina
30 - 40 kg/h
Boca plina / punjenje plina
6 / 35 kg
Testiran kod temperature
-5 do -7 u posebnim fazama cvatnje
Minimalna potrebna snaga traktora
48 kW

U nastavku Vam donosimo video prilog Lovca mraza u radu.


Tagovi

Lovac mraza Voćnjak Mraz Povrtlarstvo Cvjećarstvo


Partner