Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro-tok
  • 05.04.2019. 09:00

Iskoristite akciju na FACMA strojeve za sakupljanje i preradu jezgričavog voća!

Bliži se sezona sakupljanja i prerade lješnjaka i drugog jezgričavog voća, a akcijski rabati za prednarudžbu su 8% na cijeli proizvodni asortiman FACMA!

Foto: facma.it, agrotok.hr
  • 1.569
  • 122
  • 0

Tvrtka Agro-tok nudi posebne uvjete pri ranoj narudžbi FACMA strojeva, renomiranog svjetskog proizvođača, najpoznatijeg po svojim kombajnima za sakupljanje lješnjaka, oraha i dr. te strojeva za primarnu preradu (separaciju nečistoća, pranje te sušenje).

Bliži se sezona sakupljanja i prerade lješnjaka i drugog jezgričavog voća, a akcijski rabati za prednarudžbu su 8% na cijeli proizvodni asortiman FACMA! Akcija traje do 01.06.2019.

Za one koji ne znaju, FACMA izrađuje ponajbolje kombajne za sakupljanje i komušanje lješnjaka. FACMA kombajn jedini ima mogućnost sakupljanja i komušanja Istarskog lješnjaka te je time nezamjenjiv u radu na plantažama u našem podneblju, gdje je zastupljenost sortimenta Istarskog dugog velika.

U videu pogledajte kako izgleda sakupljanje lješnjaka FACMA kombajnom:

Vučeni i samohodni kombajni te FACMA sušare

U ponudi su vučeni i samohodni modeli kombajna, kapacitetima prilagođeni od plantaža veličine 1 ha pa do najvećih plantaža.

Agro-tok nudi mogućnost narudžbe i FACMA sušare:

Iskoristite posebne uvjete kod rane narudžbe FACMA kombajna za sakupljanje oraha:

Za sve dodatne informacije, poput odabira modela kombajna, sušare ili nekog drugog stroja te oko eventualne pomoći u projektiranju postrojenja za preradu i uklapanje istoga u vaš postojeći/planirani objekt, obratite se na:

Više fotografija kombajna za sakupljanje jezgričavog voća, sušare te primjer postrojenja za preradu lješnjaka pogledajte u galeriji ispod teksta!

Želite ostvariti popust na FACMA strojeve?

Ukoliko želite ostvariti akcijski rabat od 8% na cijeli proizvodni asortiman FACMA, strojeve za prikupljanje i preradu jezgričavog voća, prijavite se putem kratkog obrasca ispod teksta. Požurite jer akcija traje do 01.06.2019.!


Fotoprilog


Tagovi

FACMA Sakupljanje lješnjaka Kombajn Komušanje lješnjaka Istarski lješnjak Akcija Narudžba Sakupljanje oraha


Partner

Agro-tok d.o.o.

Vukovarska 239E - Industrijska zona Nemetin, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 98 9109 900, e-mail: info@agrotok.hr web: http://www.agrotok.hr/