Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinova loza
  • 02.08.2013.

Od bubrenja pupova pa do dozrijevanja grozda

Vinogradari mogu računati na savjetodavnu potporu tvrtke Bayer kroz cijelu godinu

Foto: RGBStock
  • 933
  • 89
  • 0

"Pravovremenom informacijom korak smo bliže zdravom i kvalitetnom urodu!" - poručuju iz tvrtke Bayer koja u tu svrhu provodi razne usluge za vinogradare kroz cijelu godinu.

Početkom godine u suradnji s udrugama vinogradara diljem Hrvatske organizirali su "Bayer Agro Forum" poznatijeg naziva - zimska predavanja. To je svojevrsna priprema za sezonu. Prolazi se kroz sve pojedinosti uzgoja vinove loze s posebnim naglaskom na pravovremenu i točno doziranu zaštitu. Sudionicima se prenose rezultati prošlogodišnjih pokusa iz dotične regije uz pregled i preporuku sredstava koja su kvalitetom uroda izdvojila vinograde "protected by Bayer CropScience" od ostalih.

Ljeto se započinjemo s Bayer Danima Vinograda. Pozivaju se vinogradari da se obilaskom pokusnih vinograda i sami uvjere u djelotvornost preparata tvrtke Bayer te vide taj čisti zdravi zeleni list loze. Na svim Danima Vinograda, kao i na zimskim predavanjima, uvijek su prisutni Bayerovi agronomi specijalizirani upravo za vinogradarstvo i spremni na razne upite sudionika.

Od bubrenja pupova pa do dozrijevanja grozda, budno se prati razvoj vinove loze i klimatološke uvjete svih regija i podregija Hrvatske te se na tjednoj bazi objavljuju savjeti za vinovu lozu naziva "Bayer Vinogradar" na Bayerovoj web stranici i Facebook stranici. Također svim vinogradarima koji su se predbilježili na besplatan servis "Bayer Agro Info" savjeti se šalju e-mailom.

Vaš Bayer

Foto: RGBStock


Povezana biljna vrsta

Vinova loza

Vinova loza

Sinonim: - | Engleski naziv: Wine grape | Latinski naziv: Vitis vinifera

Vinske sorte vinove loze bijeloga grožđa uzgajaju se na pjeskovitim tlima, a tamnija tla su povoljnija za crne (obojene) sorte, prije svega zbog svog povoljnijeg toplinskog... Više [+]

Tagovi

Bayer Vinova loza Vinograd Dani vinograda Savjet


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo