Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvoj vinarstva
  • 01.10.2015. 17:00

Novi natječaji za tri mjere iz Vinske omotnice

U petak 02.10.2015. raspisat će se novi natječaji iz Vinske omotnice. Radi se o trima mjerama cilj kojih je pomoći hrvatskim vinarima da dođu do novih tržišta.

Foto: depositphotos.com, photography
  • 248
  • 24
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisat će u petak, 02. listopada 2015. godine nove natječaje za sve tri mjere iz europske Vinske omotnice. Cilj ovog programa je razvoj hrvatskog vinarstva i vinogradarstva kroz tri mjere i to:

  • Restrukturiranje i konverzija vinograda,
  • Restrukturiranje i konverzija vinograda te investicija u vinarije i marketing vina i
  • Promidžba na tržištima trećih zemalja.

Do sada je odobreno 117 projekata, a neki su već i završeni

Najmanji iznos potpore je 3.000 eura, a najveći 1,5 milijuna eura, ovisno o mjeri. Za završene projekte agencija isplaćuje od 50% do 80% ukupno prihvatljivih troškova.Odaziv na dosadašnje natječaje je bio vrlo veliki, pa je do sad odobreno čak 117 projekata vrijednih 72 milijuna kuna. Neki su već i završeni i za njih je agencija isplatila ukupno 12,5 milijuna kuna.

Isplaćeno 12,5 milijuna kuna

Novi natječaji bit će objavljeni u petak u Narodnim novinama, a sve informacije o tome kakvi se projekti mogu financirati i koja je dokumentacija potrebna, kao i odgovore na najčešća pitanja, možete pogledati ovdje. Dodatne informacije mogu se zatražiti e-mailom na: info@apprrrr.hr te na brojeve telefona: 01/6002-930 i 01/6002-187. Popis svih korisnika Vinske omotnice možete pročitati na ovoj web adresi.

Foto: depositphotos.com, photography33


Tagovi

Agencija za plaćanja Natječaji Vinska omotnica Vinarstvo Vinogradarstvo Restrukturiranje Konverzija vinograda Vinarije Marketing Promidžba Treće zemlje Potpore Završeni projekti Narodne novine Dokumentacija Informacije Korisnici


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!