Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska omotnica
  • 05.04.2016. 11:30

Novi natječaji za novac iz Vinske omotnice

Objavljeni novi natječaji iz Vinske omotnice i to za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda te mjeru Investicija u vinarije i marketing vina.

  • 295
  • 14
  • 0

Obavještavamo sve zainteresirane korisnike da su u Narodnim novinama br. 29/16 objavljeni novi natječaji iz Vinske omotnice i to za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda te mjeru Investicija u vinarije i marketing vina.

Najmanji iznos potpore je 3 tisuće eura, a najveći 1,5 milijuna eura, ovisno o mjeri, a za završene projekte Agencija za plaćanja u poljoprivredi isplaćuje od 50% do 80% ukupno prihvatljivih troškova.

Minimalan iznos po projektu 5 tisuća eura

Za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici mogu biti proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar, a fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak/poreza na dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 1,5 milijuna eura, a minimalni iznos potpore po projektu je 5 tisuća eura.

Objavljeni su natječaji iz Vinske omotnice!

Za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar u trenutku podnošenja prijave, a ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 3 milijuna eura, dok je minimalni iznos potpore po projektu 5 tisuća eura.

Raspisani natječaji za ulaganje u vinograde

Provedbene Pravilnike i ostale korisne informacije možete pogledati ovdje.

  • Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda (NN 29/16).
  • Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina (NN 29/16)

Tagovi

Vinska omotnica Vinogradasrki registar Natječaj Pravilnik


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dio vinograda Belja koji čekaju obnavljanje. Snimljeno na Banovom brdu povrh Kotline