Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska vina
  • 13.04.2015. 14:10

Natječaj za promidžbu vina u trećim zemljama

Natječaj se odnosi na proizvođače vina, upisane u Vinogradarski registar, zatim javna tijela utemeljena zakonom koja predstavljaju proizvođače vina, izuzev korisnika državnoga proračuna, te udruge proizvođača vina i zadružne saveze, čije se barem tri zadruge članice bave proizvodnjom vina.

Foto: depositphotos.com,
  • 206
  • 19
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju, raspisala je Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja:

"Potencijalni korisnici sredstava za ovu mjeru mogu biti proizvođači vina uključujući fizičke i pravne osobe, upisane u Vinogradarski registar, zatim javna tijela utemeljena zakonom, koja predstavljaju proizvođače vina, izuzev korisnika državnoga proračuna, te udruge proizvođača vina i zadružne saveze, čije se barem tri zadruge članice bave proizvodnjom vina. Najviši iznos ukupno prihvatljivih troškova po projektu je 200 tisuća eura, a najmanji tri tisuće eura", ističu iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Tržište trećih zemalja u ovome projektu obuhvaća Makedoniju, Crnu Goru, Srbiju, Albaniju, Kosovo, Bosnu i Hercegovinu, Švicarsku, Lihtenštajn, Norvešku, Rusiju, Ukrajini, Kazahstan, Japan, Kina (uključujući i Hong Kong), SAD, Kanadu, Meksiko, Brazil, Australiju, Koreju, Indiju, Tajland, Maleziju, Indoneziju i Singapur.

Detalje svakako pročitajte ovdje.

Mjerom promidžbe financiraju se projekti sukladno uvjetima propisanim Pravilnikom o provedbi mjere promidžbe na tržištima trećih zemalja iz nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.- 2018. godine kojeg možete pročitati ovdje.

Rok za podnošenje prijava je 30. travnja 2015.

Krajem travnja Agencija za plaćanja planira i objavu natječaja za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018, za mjeru Investicije u vinarije i marketing vina i mjeru Restrukturiranja i konverziju vinograda.

Foto: depositphotos.com, @photography33


Tagovi

Vinski sektor Promidžba Tržišta Treće zemlje Vinogradarski registar Zadružni savezi Makedonija Crna Gora Srbija Albanija Kosovo Bosna i Hercegovina Švicarska Lihtenštajn Norveška Rusija Ukrajina Kazahstan Japan Kina Hong Kong SAD Kan


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.