Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani vinograda
  • 01.07.2013.

Dani Vinograda - Bayer

Bayer je Danima vinograda približio svoj program zaštite vinove loze vinogradarima koji su se mogli uvjeriti u djelotvornost

  • 634
  • 62
  • 0

Svrha Dana Vinograda je približiti proizvođačima program zaštite vinove loze koji osigurava zdravlje vaših vinograda i povećanje prinosa. Najbolji način za to je da se vinogradari sami uvjere u djelotvornost Bayerovih proizvoda obilaskom upravo onih vinograda koji su „protected by Bayer Cropscience“.

Voditelji vinogradarskog segmenta, dipl.ing. Petar Živković za kontinentalnu Hrvatsku, dipl.ing. Dean Crnošija za Istru i Sjevernu Hrvatsku, te dipl.ing. Stipe Đuzel prolaze sa okupljenima svaki vinograd, osvrnujući se na specifičnosti svoje regije i izazove ovogodišnjih vremenskih uvjeta, te informiraju što i kada je najbolje rješenje za zdravlje vaše vinove loze.

Proizvodi Antracol WG, Antracol Combi, Mikal premium F i Profiler najbolja su kombinacija u borbi protiv plamenjače. Pepelnicu spriječavaju proizvodi Nativo i Falcon, dok će se za sivu plijesan pobrinuti naš Teldor.

27.6.2013. Bayer je hzapočeo turu u vinogradu Krešić u Šarengradu, potom su provjerili stanje vinograda Buhač u Iloku te naposlijetku završili u vinogradu Trs također u Iloku.

28.6.2013. i dalje suse zadržali na istoku Hrvatske posjetivši vinograd Matijević i vinograd Pinkert u Suzi.

Isti dan vinograde su obilazili i proizvođači u Istri, točnije u Motovunu vinograd Beletić te u Kašteliru vinograd Cossetto.

Bayer CropScience


Tagovi

Dani vinograda Zaštita Bayer CropScience Petar Živković Dean Crnošija Stipe Đuzel


Partner