Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Drska krađa
  • 29.09.2015. 08:15

Ukradenu svinju zaklali u vlasnikovu dvorištu

Lopovi su noću došli u ograđeno i zaključano dvorište obitelji Besten, krmači zavezali njušku, izvukli je iz svinjca, zaklali i odnijeli meso. Vlasnik još ne može doći k sebi.

  • 2.758
  • 481
  • 0

Stjepan Besten iz mjesta Pustakovca nedaleko od Koprivnice ovaj će vikend doista još dugo pamtiti. Naime, prošle noći nepoznati lopovi iz svinjca u zaključanom dvorištu ukrali su mu krmaču tešku oko 180 kilograma, u dvorištu je zaklali, te odnijeli gotovo meso. Prije no što su svinju izvukli iz svinjca, žicom su joj zavezali njušku. Kad je ujutro vidio što se dogodilo, vlasnik nije mogao doći k sebi.

Psi laju, a lopovi ordiniraju

"Noću sam čuo susjedove pse kako laju, ali nije to ništa novo, pogotovo na selu. Psi često laju, a ovako nešto si nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima. U kocu sam imao dvije krmače. Srećom, ovu drugu nisu dirali. Ne znam stvarno što bi rekao?! Naravno da je ostalo u dvorištu puno tragova, pa se nadam da će policija naći osobe koje su mi to napravile. Imam dobra iskustva po tom pitanju, jer prije par godina, također mi je jedan lopov ukrao neke stvari iz dvorišta i policija ga je našla, pa je završio u zatvoru", nada se Stjepan.

Vjerujem policiji i stvarno me zanima tko je bio tako drzak

I dok policija traga za osobama koje su mu u dvorištu usred noći obavile kolinje i ukrale meso, Stjepan Besten moli sve koji su eventualno nešto vidjeli i čuli i čije bi informacije mogle pomoći u pronalasku počinitelja da mu se jave, a on će za svaku korisnu informaciju dati novčanu nagradu.


Tagovi

Stjepan Besten Pustakovec Koprivnica Krmača Zavezana njuška Susjedovi psi Kotac Tragovi Policija Korisna informacija Novčana nagrada


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.