Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kozja joga
  • 31.12.2017. 07:30

U zračnoj luci putnici vježbali jogu s kozama

U nastojanju da čekanje u zračnoj luci bude manje stresno, Međunarodna zračna luka Denver pretvorila je nekadašnju skladišnu sobu u nešto sasvim drugo: sobu punu koza, s tepisima za jogu i instruktoricom.

Foto: Youtube/DenversAirport
  • 441
  • 33
  • 0

Više od 100 milijuna Amerikanaca putovalo je za praznike ove godine. Mnogima putovanje uključuje prolazak kroz dugu i napornu sigurnosnu kontrolu u zračnim lukama, dok avioni kasne, a oni osuđeni na neukusnu aerodromsku hranu.

U nastojanju da taj dio godišnjeg odmora bude manje stresan, Međunarodna zračna luka Denver pretvorila je nekadašnju skladišnu sobu u nešto sasvim drugo: sobu punu koza, s tepisima za jogu i instruktoricom.

Neočekivano, opuštajuće i zabavno

"Željeli smo iznenaditi i oduševiti naše putnike, ali i pokazati čitavom svijetu da odlazak u zračnu luku može biti neočekivan, opuštajući i zabavan", piše tim za komunikaciju denverske zračne luke, navodi modernfarmer.

Vježbate jogu? Probajte jogu s kozama!

Inače, zračne luke nisu ni neočekivane, opuštajuće ni zabavne, za razliku od joge s kozama koja je sve to. Ovaj fitness trend započeo je u Oregonu prošle godine, a započela ga je Lainey Morse. Ubrzo se proširio po ostatku kontinenta.

Smiješne i čudne koze

Dodatna masaža leđa

O čemu je riječ? Polaznici jednostavno rade jogu dok oko njih skakuće nekoliko koza. Koze su smiješne i čudne životinje pa se ideja pokazala puno boljom nego što je Morse uopće mogla zamisliti.

Zračna luka Denver osigurala je desetak koza iz jedne farme u blizini, a koja već surađuje s instruktorima za jogu.

Događaj je u zračnoj luci održan samo jedan dan, ali sudeći prema brzom širenju ovakvog načina vježbanja, ne bi nas šokiralo da vidimo da se sobe za kozju jogu pojavljuju i na drugim neočekivanim mjestima.

Foto: Youtube/DenversAirport


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.