Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Lukić Josip
  • 20.01.2014. 10:58

Sve se može kad se male ruke slože!

Poželite li popiti čašu pravog domaćeg mlijeka i učiniti više za svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji, pozivamo vas da se uputite na adresu Sv. Roka 39, Požega, gdje ćete pronaći naš mljekomat!

  • 899
  • 58
  • 0

Umjesto da naši poljoprivrednici zarade na mlijeku za koje nije potrebna svemirska tehnologija - navodno je dovoljno imati kravu, travu, štalu i traktor te zainteresiranu Vladu, što se u bitnom nije mijenjalo već jako dugo vremena - naša mljekarska industrija klizi u likvidaciju. Od 2001. do danas u Hrvatskoj je nestalo nevjerojatnih 60.000 mljekarskih farmi. Od njih je živjelo četvrt milijuna ljudi.

"Naše poljoprivredno gospodarstvo trenutno obrađuje oko 80 ha zemlje, od kojih je 30 ha vlastite i 50 ha privatnog zakupa. Od ratarskih kultura najviše uzgajamo sljedeće kulture: kukuruz za silažu, lucernu za sjenažu, stočni grašak, stočni ječam, talijanski ljulj, pšenicu za ishanu stoke te zob. Ponos gospodarstva su 76 krava, 52 junadi i teladi, u različitim kategorijama. Mjesečno proizvodimo oko 30.000 litara mlijeka iznimne kvalitete.

Poželite li popiti čašu pravog domaćeg mlijeka i učiniti više za svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji, pozivamo vas da se uputite na adresu Sv. Roka 39, Požega, gdje ćete pronaći naš mljekomat. Cijena svježeg, neobrađenog mlijeka za jednu litru iznosi 5 kuna! Za uspješno vođenje gospodarstva zaslužna je cijela obitelj, ali i tri stalno zaposlena radnika. Obratite nam se s povjerenjem, jer zadovoljan kupac naš je moto!", riječi su našeg proizvođača Josipa Lukića koji živi i radi za poljoprivredu, ali on nje namjerava, iako naša Vlada tako ne misli, i živjeti.