Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Županijska suradnja
  • 18.02.2016. 15:20

Slavonija proizvodi što Jadran potroši

Župani Istarske i Požeško-slavonske županije pozivaju ministre poljoprivrede i turizma da stvore pogodno tlo za razvoj županijske suradnje, kao i razvoj sela.

  • 1.483
  • 377
  • 0

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan najavio je zajednički cilj koji će ispuniti zajedno sa Istarskom županijom, a to je pomoći gospodarstvu i razvoju ruralnih područja. Suradnja će se u prvom redu ostvariti na ovogodišnjoj manifestaciji Međunarodnom sajmu "S klobasicom u EU", na kojoj je Požeško-slavonska županija partner, a planira se i dugoročna suradnja u proizvodnji tovljenika za istarski pršut.

"Kao što su dvije naše županije postale prijatelji, neka i naši ministri poljoprivrede i turizma postanu prijatelji, a tada će se ostvariti i suradnja zelene i plave Hrvatske" govori Alojz Tomašević.


Tagovi

Alojz Tomašević Istarska županija Požeško-slavonska županija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]