Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja opruga Dežanovac
  • 10.04.2019. 12:00

POD izradio vlastitu korpu za stajski gnoj - čvrsta, stabilna i povoljna!

Korpa od 1,80 metara je najnoviji proizvod POD-a, koji će razviti ovakav model i u veličini od 1,60 metara te koji će i dalje nastaviti trend izrade vlastitih strojeva!

Foto: Karolina Tušek
  • 1.958
  • 106
  • 1

Tvrtka Proizvodnja opruga Dežanovac d.o.o., koja je generalni zastupnik Zetora i Pöttingera za Hrvatsku, na ovogodišnjem sajmu u Gudovcu izložila je prototip korpe za stajnjak "180" iz vlastite proizvodnje!

v
POD je generalni zastupnik Zetor traktora za Hrvatsku

Korpa (naslovna fotografija) je zahvata 1,80 metara, a služi za utovaranje stajskog gnoja, sjenaže i sličnih poljoprivrednih poslova. Iz POD-a ističu kako je korpa rađena tako da bude čvrsta, s jakim cilindrima i sigurna. Prihvat je na traktorski utovarivač, zapremnine je 1 kubični metar, a nosivost je oko 900 kilograma. Veleprodajna cijena ove korpe iznosi 8.900 kn, dok su je sretnici na sajmu mogli kupiti po sajamskom popustu za 8.000 kn+PDV.

To je najnoviji proizvod POD-a, koji će razviti ovakav model i u veličini od 1,60 metara te koji će i dalje nastaviti trend izrade vlastitih strojeva; prednje utovarivače, korpe za rasuti teret, kombinaciju vila sa zatvaranjem, bez zatvaranja, prednje vilice za istovar paleta, hvataljke za bale i slično, koji će biti čvrsti kako ne bi došlo do pucanja

vd
Korpa je dužine 1,80 metara, a radit će se i model od 1,60 metara

Utovarivač TU-020 izvoze u nekoliko zemalja regije

Tvrtka POD uspješna je u proizvodnji vlastitih strojeva već nekoliko godina, što dokazuje i utovarivač TU-020 kojeg izvoze u BiH, Sloveniju i Srbiju. Rade na njemu već godinama do najsitnijih detalja i doveden je, kako kažu, gotovo do savršenstva. Nosivost utovarivača je 300 kg, a kopča se na zadnji kraj traktora. Kompatibilan je, funkcionalan i vrlo tražen. Može se koristiti za prijenos stajskog gnoja, rasute terete te za manje građevinske radove.

vdf
POD-ov utovarivač TU-020

Ovaj utovarivač dostupan je u veličinama od 2 i 2,20 metara, a to je upravo ono što poljoprivrednicima najviše treba, ističu iz tvrtke.

Za više informacija obratite se tvrtki Proizvodnja opruga Dežanovac na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Proizvodnja opruga Dežanovac POD Zetor Korpa Utovarivač Stajski gnoj


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner