Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Schaumann Agri d.o.o.
  • 28.01.2015. 15:00

Kako do uspješnog tova svinja?

Peter Salmutter, direktor tvrtke Schaumann Agri d.o.o., u Županijskoj komori u Osijeku, 10. veljače će održati predavanja na temu higijenskog statusa žitarica u hranidbi životinja.

  • 1.024
  • 48
  • 0

U organizaciji HGK Županijske komore Osijek i tvrtke Schaumann Agri d.o.o., 10. veljače 2015. godine, s početkom u 11 sati, u velikoj dvorani HGK održat će se dva predavanja s naglaskom na tematiku higijenskog statusa žitarica, posebice kukuruza, u hranidbi domaćih životinja.

Peter Salmutter, nutricionist iz Schaumanna, predstavit će mjere u hranidbi za uspješan tov svinja, objasniti djelovanje propionske kiseline na razvoj plijesni te ukratko predstaviti program Schaumanna za govedarstvo. Sa sudionicima će razmijeniti praktična i znanstveno potvrđena iskustva na tom polju, a predavanje će se održati na engleskom jeziku uz simultani prijevod.

Schaumann je specijalist za hranidbu domaćih životinja, koji već više od 70 godina radi na poticanju i održavanju stočarstva uz individualna rješenja za pojedinačne farme.

Za sve detaljnije informacije možete se obratititi Ernestu Nadu, tel. 031/223 890, e-mail: enad@hgk.hr ili Ljiljani Pomper, tel. 048/665 148, e-mail: ljiljana.pomper@schaumann.hr.

Broj mjesta je ograničen pa organizatori pozivaju sve zainteresirane da se za rezervacije što prije jave svom Schaumann kontaktu.


Tagovi

Schaumann Agri Higijenski status žitarica Hranidba domaćih životinja Tov svinja Farme Program za govedarstvo Ernest Nad Ljiljana Pomper Peter Salmutter Županijska komora Osijek


Partner