Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 11.02.2016. 14:30

Za izlaganje na Viroexpo traži se mjesto više!

Prvi put u povijesti sajma tri tjedna prije njegova održavanja popunjen sav izložbeni prostor.

  • 391
  • 36
  • 0

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. održat će se po 21. puta u Virovitici, od 26. do 28. veljače 2016. godine, na staroj lokaciji u Vukovarskoj ulici.

Pripreme su u punom jeku, a interes za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. Izložbeni prostor od 23.300 m2, od čega je 8.300 m2 zatvorenog i 15.000 m2 otvorenog prostora, i ove će godine tradicionalno biti mjesto gdje će se domaći poduzetnici imati priliku predstaviti inozemnim poduzetnicima i posjetiteljima.

Izložbeni prostor sajma Viroexpo je popunjen!

"Velik interes za 21. Viroexpo sajam pokazuje činjenica da je prvi put u povijesti sajma tri tjedna prije njegova održavanja popunjen sav izložbeni prostor. Izlagači nam se još uvijek javljaju te ćemo pokušati pronaći rješenje kako bismo ih sve uspjeli smjestiti. Sajam već dugi niz godina stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja Hrvatske, ali i šire te je idealna prilika za razmjenu iskustava", naglasio je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Posjetitelje u sklopu održavanja sajma i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program te stručna predavanja renomiranih predavača. Zemlja partner 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Kosovo.

Ulaznica za sajam ostaje 10 kuna

Odbor za pripremu i održavanje sajma održao je sastanak na kojem su prisustvovali zamjenik župana Zdravko Dijaković, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i predstavnici komora i turističkih zajednica. Između ostalog na sastanku je odlučeno da se cijena ulaznice neće povećavati nego će i dalje ostati 10 kuna iako većina sajmova tog tipa ima daleko veće cijene ulaznica.

Organizatori i pokrovitelji 21. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK-Županijska komora Virovitica, HOK-Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.


Tagovi

Viroexpo Međunarodni sajam gospodarstva Obrtništva i poljoprivrede Igor Andrović Virovitičko-podravska županija Virovitica Ivica Kirin Zdravko Dijaković


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer