• World Food Istanbul 2018
  • 02.04.2018. 16:30

World Food Istanbul 2018 - najveća izložba hrane i pića u Turskoj.

Događaj godišnje privlači više od 360 domaćih i međunarodnih proizvođača hrane.

Foto: Pixabay/falco
  • 291
  • 18
  • 0

Sajam prehrambene industrije u Turskoj pod nazivom "World Food Istanbul 2018" održat će se od 5. do 8. rujna 2018.godine.

WorldFood Istanbul je najveća izložba hrane i pića u Turskoj. Događaj godišnje privlači više od 360 domaćih i međunarodnih proizvođača hrane.

Sajam World Food Istanbul 2018, tijekom njegovog održavanja, posjećuje veliki broj predstavnika marketinških kompanija, trgovačkih poduzeća, uvoznika i izvoznika, hotelijera i ugostitelja, proizvodnih firmi iz sektora prehrambene industrije, kao i veliki broj predstavnika medija. Nastupom na ovom sajmu, izlagači imaju priliku predstaviti svoje proizvode partnerima iz zemalja Europe, Srednjeg Istoka, Sjeverne Afrike i R.Turske.

Kategorije proizvoda koje je moguće izlagati na sajmu su sljedeće: prehrambeni proizvodi široke potrošnje i ulja, pekarski proizvodi i slastice, konditorski proizvodi, bezalkoholna pića, aditivi koji se koriste u proizvodnji hrane, sastojci i začini u prehrambenoj industriji, mlijeko i mliječni proizvodi, voće i povrće, te zamrznuti proizvodi.


Tagovi

WorldFood Istanbul Sajam hrane Istanbul Sajam u Turskoj


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

NA STIPANJU U BRIŠEVU - Ovca mog rođaka Nede Grabovca donijela na svijet umiljato janje. Jedva je pristala da ga uzmem u naručje. Ovca Zrna ljubi svoje janje.