Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vinogradarstva i vinarstva
  • 29.12.2014. 09:00

Viticulture & Viniculture 2015.

Sajam Viticulture & Viniculture, jedini je ovakve vrste u Mađarskoj, a svake godine okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja.

Foto: freediitalphotos.net
  • 199
  • 17
  • 0

Sajam Vinogradarstva i vinarstva, Viticulture & Viniculture, jedini je ovakve vrste u Mađarskoj, a svake godine okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja. Ovoga puta održat će se od 28. do 31. siječnja 2015. godine, kao i uvijek, u Budimpešti i u ta četiri dana posjetiteljima će predstaviti nove tehnologije, proizvode i inovacije.

Riječ je o vrlo važnom događaju koji vinarima i vinogradarima pruža izvanrednu priliku za razmjenu novih znanja i iskustava te međusobno povezivanje u cilju unapređenja proizvodnje vina. Vrijeme održavanja sajma, netom prije početka vinogradarskih radova, zapravo je idealno da se zaljubljenike i profesionalce u vinskom poslu upozna s novitetima na tržištu.

Osim vinogradarskih i vinarskih tehnologija i opreme, na sajmu će biti predstavljena i brojna vina te usluge vezane za taj sektor.

Foto: freediitalphotos.net


Tagovi

Viticulture & Viniculture Proizvodnja vina Vinogradari i vinari Mađarska Nove tehnologije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]