Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroExpo
  • 18.08.2014. 10:40

Više od 50 potvrđenih izlagača na sajmu Agroexpo

Agroexpo objedinjuje 11. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.

  • 213
  • 22
  • 0

U Virovitici će se 30. kolovoza održati 4. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2014. Organizacijski odbor sajma izvijestio je kako pripreme teku po planu i kako je sve spremno za početak ove popularne manifestacije koja se održava u okviru proslave Dana Virovitičko-podravske županije.

Ocjenjivanje meda

Ovogodišnji Agroexpo će biti održan na središnjem gradskom trgu u Virovitici, a objediniti će 11. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.

Više od 50 izlagača je prijavljeno za sudjelovanje na sajmu, a prijave i dalje pristižu. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno, što znači da su izlagačima pokriveni troškovi promotivnog štanda.

Ocjenjivanje meda, Agroexpo 2014.

Na ocjenjivanje meda pristigla su 52 uzorka iz Hrvatske, Mađarske i Bosne i Hercegovine. Ocjenjivački sud predvodili su Nikola Kezić i Dragan Bubalo, profesori Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Savjetodavne službe, Županijski savez poljoprivrednih udruga i Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Virovitica Agroexpo Agrooprema Agroproizvodi Sajam Izložba Vino Med Nikola Kezić Dragan Bubalo Troškovi štanda Izložba vina Izložba ljekovitog bilja Izložba voća i povrća Ocjenjivanje meda


Autor

Goran Gazdek

Više [+]

Novinar sa stažom dužim od tri desetljeća. Radi na Radio Daruvaru, Glasu Slavonije i Bjelovarskom listu gdje je neko vrijeme bio glavni urednik, surađivao s brojnim dnevnim i tjednim listovima, magazinima i revijama. Danas kao slobodni novinar piše za Novosti, Deutche Welle, Gospodarski list i Hinu. Urednik je na portalima Virovitica.net i Pivnica.net. Direktor je Fra Ma Fu festivala – festivala reportaže i reportera. Potpredsjednik je Hrvatskog novinarskog društva.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]