Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 29.12.2017. 16:30

Virovitica spremna za 23. Viroexpo!

U sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Foto: Facebook/VIROEXPO sajam
  • 440
  • 29
  • 0

Već 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” 2018. održat će se u Virovitici od 23. do 25. veljače.

Svoje sudjelovanje na najznačajnijem hrvatskom sajmu gospodarstva potvrdili su Indija, Republika Azarbejdžan, Slovačka, Kazahstan... Inače, kao i svake godine, očekuje se sudjelovanje 30-ak zemalja iz Europe. Kako navode organizatori, počeci današnjeg Viroexpa sežu u 1996. godinu kada je 19. siječnja u kavani hotela Slavonija u Virovitici, gradu bogate obrtničke i poljoprivredne tradicije, nakon četiri desetljeća obnovljena sajamska manifestacija. Na prvoj izložbi, koja se održavala na 375 četvornih metara prostora, predstavilo se trideset, isključivo poljoprivrednih proizvođača, s područja Virovitičko - podravske županije.

23. Viroexpo će se održati pod pokroviteljstvem Vlade Republike Hrvatske, a u sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Foto: Facebook/VIROEXPO sajam


Tagovi

Viroexpo Sajam Virovitica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]