Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 24.10.2013. 09:39

Viroexpo predstavljen na sajmu SASO

Viroexpo predstavljen na 18. Međunarodnom specijaliziranom sajmu SASO, koji se održava od 23. do 27. listopada u Splitu

  • 213
  • 18
  • 0

U Splitu se od 23. do 27. listopada održava 18. Međunarodni specijalizirani sajam SASO, vodeći gospodarski događaj južnog dijela Hrvatske i mjesto susreta novih tehnologija i struke, profesionalaca i gospodarstvenika. Sajam je svečano otvorio Zlatko Ževrnja, župan Splitsko-dalmatinske županije, a uzvanicima i izlagačima su se obratili i Dragutin Ranogajac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Goran Kovačević, zamjenik gradonačelnika Splita i Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva.

U sklopu sajma SASO uz izlagače s područja Virovitičko-podravske županije, obrta "Asel" i "Vašarević" iz Slatine te "Pčelarstvo Balint" iz Virovitice, predstavljen je i sajam Viroexpo. Tom prilikom sklopljena su mnoga nova poslovna poznanstva te pronađeni novi potencijalni izlagači za 19. međunarodni sajam Viroexpo koji se održava u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014.

Pčelarstvo Balint

Tvrtka Sajam d.o.o. iz Splita, organizator sajma SASO, je na prošlogodišnjem Viroexpo-u potpisala Ugovor o suradnji kojim je dogovorena poslovna suradnja Sajma d.o.o. i tvrtke Viroexpo koja uključuje razmjenu poslovnih aktivnosti te pomoći pri agitiranju svojih izlagača i poslovnih partnera za sudjelovanje na navedenim projektima.

Podsjetimo, 19. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014, održava se od 24. do 26. siječnja 2014. u Virovitici. Sajam Viroexpo svake godine privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja, a zainteresirani izlagači prijavnicu za sudjelovanje na sajmu mogu preuzeti na službenim Internet stranicama sajma.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Viroexpo Sajam SASO Split Pčelarstvo


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]