Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 26.06.2022. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Viroexpo: Popunjena većina sajamskog prostora - prijavite se!

Prijave se primaju i nadalje, a trenutno, malo više od dva mjeseca prije početka, imamo popunjeno 70 posto površine sajma, naglasio je direktor sajma Bojan Mijok.

Foto: Kristijan Toplak
  • 630
  • 48
  • 0

Nakon dvije godine, vraća se Viroexpo. Od 2. do 4. rujna, Virovitica će ponovo biti domaćin sajma, koji na svoju 25. obljetnicu čeka od 2020. kada je, zbog koronavirusa, samo dva tjedna prije otvorenja – odgođen.

Isto se dogodilo i prošle godine, a ove, 2022. umjesto u zimsko-proljetnom terminu održat će se u ljetno-jesenskom.

Svi oni koji su 2020. zakupili svoj izlagački prostor, a žele se predstaviti na ovogodišnjem sajmu, imat će besplatan prostor, jer su ga platili prije dvije godine.

"Oko 80 posto onih koji su tada trebali biti na Viroexpu, potvrdili su svoj dolazak. Prijave se primaju i nadalje, a trenutno, malo više od dva mjeseca prije početka, imamo popunjeno 70 posto površine", naglasio je direktor sajma Bojan Mijok.

Prijaviti se za izlaganje možete ovdje, a prijavnicu preuzeti u dokumentu ispod teksta.

Kako kaže, u kontaktima su s izlagačima i svi jedva čekaju ovaj događaj, koji im je sve ove godine bio važan partner u njihovim poduzetničkim pričama. "A tako će biti i ubuduće", poručio je dodavši da će ove godine partner sajma biti Koprivničko-križevačka županija.

Sajam agro proizvoda i opreme 

"Kako se radi o našem 25-om rođendanu, obljetnici jednog od najznačajnijih sajmova u Hrvatskoj, bit će tu puno događanja, izazovnih sadržaja, nagradnih igara, predavanja za naše gospodarstvenike, poduzetnike, poljoprivrednike, ali i bogatog programa za cijelu obitelj", naglasio je Mijok poručivši da će u tri dana koliko traje manifestacija, Virovitica i Virovitičko-podravska županija biti središte gospodarskog svijeta tog dijela Hrvatske.

U sklopu Viroexpa će se održati i 11. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2022. koji će objediniti 18. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 17. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 14. međunarodno ocjenjivanje meda, 11. izložbu ljekovitog bilja te 11. izložbu vina.

Inače, organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.


Dokumenti


Tagovi

Viroexpo Sajam Agroexpo Izlagači Prijave


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)