• Vina od davnina
  • 28.10.2018. 18:00

Vina od davnina - 2. revija vina autohtonih sorata

Brojni posjetitelji prve revije imali su priliku na jednom mjestu kušati 175 vina autohtonih sorata i sudjelovati na stručnim i popularnim radionicama.

Foto: Facebook/Vina od davnina
  • 213
  • 19
  • 0

S velikim veseljem najavljujemo održavanje 2. revije vina autohtonih sorata koja će se održati u art galeriji Lauba u Zagrebu, 26. i 27. travnja 2019. godine.

Prva revija vina autohtonih sorata Vina od davnina održana je 13. i 14. travnja 2018. godine u art galeriji Lauba. Na reviji je izlagalo 70 proizvođača vina autohtonih hrvatskih sorata. Reviji je prethodilo i ocjenjivanje vina od autohtonih sorata gdje je 14- člana komisija ocijenila 121 uzorak vina od 62 proizvođača. Brojni posjetitelji revije imali su priliku na jednom mjestu kušati 175 vina autohtonih sorata i sudjelovati na stručnim i popularnim radionicama.

Organizator manifestacije je Hrvatska poljoprivredno – šumarska savjetodavna služba, suorganizatori Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatski centar za poljoprivredu hranu i selo, a partneri su Agronomski  fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za poljoprivredu i turizam u Poreču te Institut za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita. Sponzor revije je Jamnica d.d.

Rezervirajte 26. i 27. travanj 2019. za reviju vina autohtonih sorata i budite dio autentične hrvatske vinske priče Vina od davnina. 


Tagovi

Vina od davnina Autohtone sorte Revija Zagreb


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Preporučam termine između 12 i 16, najbolje za izbacivanje viška vode, toksina i dekagrama! Navalite... Pročitaj cijelu bilješku »