Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tjedan štrudle
  • 21.08.2022. 16:30

Uskoro počinje Tjedan štrudle - kušati možete preko 100 vrsta

Karlovačka županija domaćin je ove manifestacije koja počinje 29. kolovoza i traje do 11. rujna.

Foto: Press Štrudlafest
  • 396
  • 105
  • 0

Preko 100 vrsta štrudli različitih okusa predstavit će se na Tjednu štrudle koji se održava od 29. kolovoza do 11. rujna diljem Karlovačke županije.

Ova manifestacija obogatila je turističku ponudu ove županije, koja postaje sve više atraktivna domaćim, ali i stranim turistima. Ove godine sudjelovat će čak 40 ugostiteljskih objekata, a velika je to brojka u odnosu na rekordnu 2019. godinu kada ih je sudjelovalo 26.

Štrudla fest u rujnu

Tjedan štrudle Karlovačke županije zapravo je uvertira u Štrudla fest koji će se održati od 2. do 4.rujna, u selu štrudle Jaškovu.

"Želimo onim turistima koji dođu ovdje noćiti, boraviti ponuditi razloge zašto bi ostali i dulje. To je i intencija održivog turizma, a mi u županiji s obzirom na turističke brojke dokazujemo da i kontinentalan turizam može biti popularan", istaknula je županica Martina Furdek-Hajdin rekavši da im je želja da on postane što jača gospodarska grana.

Po prvi put, uključeni su i objekti iz grada Slunja što je pohvalila gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić. "Ovo je lijepa prilika da pokažemo gostima koji prolaze kroz naš kraj što su to okusi tradicije, okusi domaćega", naglasila je rekavši da su ponosni da su na slunjskom području u ovom razdoblju dosegnuli  gotovo u cijelosti brojke iz 2019. "I svi smo fokusirani da naše goste zadržimo i koji dan više, a ova manifestacija je zaista pun pogodak u tom smjeru", poručila je.

"Posebno veseli veliki interes hotelijera, OPG-ova, ugostitelja , a tu su nam i turističke atrakcije Baraćeve špilje i Muzeji grada Karlovca koji su se uključili u ovu manifestaciju", istaknuo je direktor RTZ-a Karlovačke županije Željko Fanjak.


Tagovi

Tjedan štrudle Štrudla fest Martina Furdek-Hajdin


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.