Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 14.12.2023. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Uskoro najveći WineOS dosad - počela pretprodaja ulaznica

Izložbenih mjesta je preko stotinu, najviše do sada, a neke dobre navike nastavljamo i u devetom izdanju, najavio je Boris Ocić, predsjednik udruge Dekanter, glavnog organizatora sajma.

Foto: Denis Despot
  • 649
  • 32
  • 0

Deveto izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se, već uobičajeno, na početku godine, točnije 12. i 13. siječnja 2024., ali u novom prostoru - Gospodarskom centru Osječko – baranjske županije.

"Stalna želja za napretkom i potreba za rastom manifestacije dovela nas je u novi, dosad najveći, najmoderniji i najadekvatniji izložbeni prostor. Izložbenih mjesta je preko stotinu, najviše do sada, a neke dobre navike nastavljamo i u devetom izdanju", istaknuo je Boris Ocić, predsjednik udruge Dekanter, glavnog organizatora sajma. Kako je najavio, na pozornici nas ponovo očekuju "cooking show" i razgovori uživo s vinarima te sjajne tematske radionice.

Sve je veći broj izlagača

"Značajna je ovo manifestacija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj kako domaćih, tako i međunarodnih izlagača, a kojima upravo Gospodarski centar, koji je jedna od najmodernijih zgrada usudila bi se reći u cijeloj Hrvatskoj, može ponuditi prezentaciju svojih proizvoda", izjavila je direktorica tvrtke Gospodarski centar Osječko-baranjske županije Ivana Rešetar.

U organizaciju i realizaciju ponovno se uključila Osječko-baranjska županija, a uz udrugu Dekanter i tvrtku Gospodarski centar, županijska turistička zajednica nezaobilazan je partner u projektu dok podršku daje i Grad Osijek.

Boris Ocić, predsjednik udruge Dekanter, glavnog organizatora sajma

"Turistička zajednica već godinama prati i snažno podupire WineOS. To ne čudi uzmemo li u obzir koliko vinske manifestacije doprinose imidžu destinacije, kao i povećanju broja posjetitelja u našoj županiji. Suradnja s vinarima i Udrugom Dekanter traje cijele godine, a WineOS je idealan događaj za dobar početak turističke godine i motiv za dolazak u destinaciju u siječnju", istaknula je direktorica županijske Turističke zajednice Ivana Jurić.

 "WineOS doista možemo nazvati jednim od najvažnijih vinskih događaja u našem gradu i šire. Osim što se Osijek posljednjih godina, zahvaljujući njemu, ali i drugim vinskim manifestacijama, čvrsto pozicionirao kao poželjna vinska destinacija, jako je važan i termin u kojem se održava", naglasila je i direktorica Turističke zajednice Grada Osijeka Tajana Rogulja.

 Naime, to je prva velika manifestacija kojom započinju mnogobrojna događanja na području grada Osijeka i kao takva neupitno doprinosi porastu turističkog prometa početkom godine. Kako je kazala, dobar odabir termina od strane organizatora potvrđuje da se Osijek uspješno pozicionira kao atraktivna cjelogodišnja destinacija.

"Uvijek se rado uključujemo u ovaj projekt kao suorganizatori jer smatram da ovakvim manifestacijama treba dati punu podršku, budući da predstavljaju županiju u najboljem svjetlu", rekla je Tatjana Turalija, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije.

Ulaznice su u pretprodaji, a cijene? 

Od prošlog izdanja, WineOS ima i svoje "kumove". Prošlogodišnji promotori, glumci Areta Ćurković, Miroslav Čabraja i Aljoša Čepl, na konferenciji za novinare su predali simboličnu "palicu" novim kumovima. Ovaj put tu će časnu dužnost obnašati naša uspješna gospodarstvenica Marijana Bošnjak, intendant HNK Osijek Vladimir Ham i sportski komentator Aljoša Vojnović koji, zbog obveza, nije mogao nazočiti današnjem predstavljanju.

"Palica" je predana novim kumovima 

Organizatori su poručili da će sve informacije sada brže dolaziti do publike putem redizajnirane internetske stranice WineOS-a. Premda još uvijek nije objavljen cjeloviti program stručnih radionica, dio je vidljiv na službenoj stranici i već je sada moguće rezervirati svoje mjesto na nekoj od njih. Novost na stranici je i online booking izložbenih mjesta što su izlagači zadovoljno prihvatili.

Službeno je započela i pretprodaja ulaznica. Nestrpljivi, ali i oni koji žele nekoga iznenaditi tijekom predstojećih blagdana, mogu ih već sada kupiti u vinoteci Vinita u Strossmayerovoj 21. One će se kao i do sada moći kupiti na ulazu u Gospodarski centar tijekom sajma. Dnevna ulaznica stajat će 30 eura, najam čaše na ulazu bit će 5, a cijena sudjelovanja na radionicama kreće se od 25 do 30 eura. 


Tagovi

Boris Ocić Ivana Rešetar Ivana Jurić Tajana Rogulja WineOS Sajam vina Tatjana Turalija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer