Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ispraćaj stare godine
  • 23.12.2015. 10:30

U Fužinama ispraćaj stare godine u podne

Po šesnaesti put zaredom, stanovnici Fužina će uz brojne goste, staru godinu ispratiti u podne.

Foto: Turistička zajednica Fužine
  • 224
  • 30
  • 0

Šesnaestu godinu zaredom, turistički djelatnici općine Fužina u Primorsko-goranskoj županiji, organiziraju ispraćaj stare godine 31. prosinca u podne. Fešta na otvorenom počinje u 10:00 sati, a završava kasno poslijepodne.

Gostima se ovakav način oproštaja s godinom na izmaku očito dopada, jer ih svake godine dolazi sve više, posebno iz kontinentalnog dijela zemlje. Gladan i žedan nitko ne može ostati, jer će brojni ugostitelji i proizvođači prodavati prehrambene proizvode, piće i slastice. U Turističkoj zajednici ističu kako će i ove godine u ponudi biti tradicionalne kobasice u pecivu i kuhano vino. Bon za kobasicu koštat će 25,00 kn, kao i vrećica s čašom za kuhano bijelo vino, koja će vrijediti za tri konzumacije.

Novost ovogodišnjeg podnevnog dočeka biti će mogućnost kupnje balona na helij na kojima će svatko moći ispisati svoju novogodišnju želju i koji će u podne svi zajedno biti pušteni u zrak. Dio prihoda od prodanih balona ići će u humanitarne svrhe.

Foto: Turistička zajednica Fužine


Tagovi

Fužine Primorsko-goranska županija Stara godina Podne Kuhano vino Kobasice u pecivu


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]