Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival cvijeća
  • 06.04.2017. 19:00

Travanjski Festival cvijeća u Vukovaru

Turistička zajednica grada Vukovara organizira Sajam cvijeća koji će se održati u periodu od 28. do 30. travnja 2017. godine.

  • 1.649
  • 132
  • 0

Turistička zajednica grada Vukovara organizira Sajam cvijeća koji će se održati u periodu od 28. do 30. travnja 2017. godine u središtu grada Vukovara, na platou ispred Radničkog doma, svaki dan od 10 do 19 sati.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave uzgojem, proizvodnjom i prodajom cvijeća i cvjećarskih proizvoda, lončanica, proizvodnjom keramike i posuda za cvijeće, vrtnom opremom, zaštitnim sredstvima u cvjećarstvu, proizvođači i uzgajivači ljekovitog bilja, da se najkasnije do 21. travnja 2017. godine prijave za sudjelovanje na Festivalu.

Prijavnice (ispod teksta) za sudjelovanje na Festivalu možete dostaviti putem elektroničke pošte na e-mail: tz-vukovar@vu.t-com.hr ili osobno u uredu Turističke zajednice grada Vukovara.

Sve potrebne informacije možete dobiti u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Vukovara, J.J. Strossmayera 15 ili na broj telefona 032/442-889.


Dokumenti


Tagovi

Sajam cvijeća Vukovar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."