Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2020
  • 30.01.2020. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Traju pripreme za 25. Viroexpo: Požurite s prijavom za izlaganje!

Pripreme su u punom jeku, a zanimanje za "sajam s dušom" sve je veći. Provjerite što vas očekuje ove godine te koji je rok za prijavu za izlaganje.

Foto: Kristijan Toplak
  • 901
  • 264
  • 0

Ovogodišnji "sajam s dušom", jubilarni 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se od 13. do 15. ožujka u Virovitici, u svom novom domu na adresi Matije Gupca 63/3.

"Ovo je sajam na koji se uvijek vraćaju izlagači, ali i posjetitelji. Najznačajnija je to gospodarska manifestacija naše županije, ali i ovog dijela Hrvatske. Prošle godine, Viroexpo je zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, tadašnjem potpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću, Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem i na to smo posebno ponosni jer se radi o gospodarskom projektu koji svake godine generira novim poduzetničkim i gospodarskim suradnjama", naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

vcd
Sajam je dobio svoj novi dom, na adresi Matije Gupca 63/3 Virovitica

Savezna Republika Njemačka ovogodišnji partner sajma

Ove godine, Zemlja partner sajma je najznačajnija europska gospodarska sila, Savezna Republika Njemačka, kojoj će to biti da je drugi put Zemlja partner sajma. Županija partner će biti Koprivničko-križevačka županija koja će se također predstaviti sa svojim gospodarskim mogućnostima, ali i turističko-gastronomskom ponudom. Dan uoči svečanosti otvorenja, Nijemci će se predstaviti na Gospodarskom forumu, a, kako su objavili na službenim stranicama, između ostalog će govoriti i o svom dualnom obrazovanju, na primjeru CNC operatera.

fdc
Virovitičko-podravska županija na poseban će način obilježiti 100 godina pčelarstva

Pripreme su u punom jeku, a zanimanje za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. U sklopu sajma, održat će se i stručna predavanja, pa će tako mnogobrojnim pčelarima, kojima obiluje ova županija, ali i ostalim zainteresiranima “ljubiteljima pčela i meda”, biti predstavljen Zakon o obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, s posebnim osvrtom na pčelarstvo. To će se dobro uklopiti u obilježavanje 100 godina pčelarstva na području te županije. Istodobno će se govoriti i o poreznoj reformi, o promjenama propisa u njihovoj primjeni, a vezanim za poslovanje paušalnih obrta, najavljuju organizatori.

cd
Očekuje se više od 30.000 posjetitelja

Dodaju i kako će se na sajmu ove godine gastronomskom ponudom predstaviti tamošnja lovačka i ribolovna društva i udruge što će dodatno privući mnogobrojne posjetitelje, kojih se na sajmu i ove godine očekuje više od 30.000.

scx
Na sajmu je sve veća ponuda poljoprivredne mehanizacije

Želite izlagati na sajmu? Požurite s prijavom!

Direktor sajma Bojan Mijok na sjednici Odbora naglasio je kako je već oko 45 posto poslovnog prostora popunjeno, pozivajući sve zainteresirane da požure jer je rok za prijavu za izlaganje do 15. veljače. Prijavnicu možete ispuniti online OVDJE ili ju preuzeti u dokumentu ispod teksta.

Vidimo se na 25. Viroexpu!

Opće uvjete izlaganja kao i cijene izložbenog prostora možete provjeriti na web stranici, a za više informacija obratite se tvrtki Viroexpo na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Viroexpo 2020 Sajam Virovitica Izlaganje Prijava


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]