Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 10. Obrtnički sajam
  • 29.05.2014. 13:00

Tradicija, gastronomija, turizam Ivanić Grad 2014.

Ovogodišnji jubilarni 10. Obrtnički sajam u Ivanić Gradu će okupiti brojne obrtnike i OPG-e koji će izložiti domaće tradicijske proizvode

Foto: freedigitalphotos.net
  • 167
  • 9
  • 0

Udruženje obrtnika Ivanić Grad u suradnji sa gradom Ivanić Grad i Turističkom zajednicom Ivanić Grada ove godine organizira jubilarni 10. Obrtnički sajam pod nazivom "Tradicija, gastronomija, turizam Ivanić Grad 2014".

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a cilj mu je omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima promociju njihovih proizvoda i usluga. Tradicijski je to jednodnevni sajam koji će se ove godine održati u subotu, 7. lipnja 2014. godine, s trajanjem od 09,00 do 20,00 sati, na središnjem prostoru Ivanić Grada. Manifestacija će se uklopiti u obilježavanje lipanjskih dana Grada.

Izložbeni prostor, štandovi i izložbene klupe za izlagače su u potpunosti besplatni, a uz prijavu izlagači su obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Sajam će pratiti čitav niz kulturno-umjetničkih i zabavnih programa.

Obrazac za prijavu možete pronaći ispod članka, u PDF obliku. Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do 31. svibnja 2014. na adresu: "Udruženje obrtnika Ivanić Grad, K. Tomislava 42, 10310 Ivanić Grad" ili putem faksa: 01/2888475 ili e-maila: uo.ivanic.grad@hok.hr.

Više informacija možete saznati putem moba. 091/3666777.

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Ivanić Grad Obrtnički sajam Tradicija Turizam Gastronomija HOK Manifestacija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.