Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska radionica
  • 01.12.2015. 13:30

Tajna kvalitete međimurskih crnih vina

Članovi međimurskog vinskog kluba pozivaju ljubitelje vina na radionicu u sklopu koje će biti riječi o karakteristikama i načinu proizvodnje crnih vina.

  • 129
  • 8
  • 0

Crna međimurska vina nadaleko su poznata po svojoj kvaliteti. U čemu je tajna, vinoljupci mogu doznati na radionici koju organizira Međimurski vinski klub.

Govorit će s o osnovama crnih vina odnosno njihovim karakteristikama, sortama iz kojih nastaju te područjima na kojima ih najviše ima, načinu dobivanja crnih vina, dekantiranju odnosno pretakanju te usporedbi vina, što naravno uključuje i kušanje.

Ukoliko je to tematika koja vas zanima, prijavite se na prvu radionicu koja će se održati 10. prosinca 2015. godine, s početkom u 18:00 sati u Sportskom parku Trate, J. Marčeca 27a, u međimurskom mjestu Nedelišću. Cijena je 100,00 kuna po osobi.

Za detaljnije informacije nazovite 095/600-2800 ili 091/123-0400.


Tagovi

Crna vina Međimurska vina Radionica Vinoljupci Međimurski vinski klub Karakteristike Pretakanje Dekantiranje Kušanje Nedelišće


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.