Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Zemlja
  • 09.10.2015. 16:30

Svečano otvoren sajam Agro zemlja

Nakon svečanog otvorenja, za posjetitelje sajma pripremljena je velika slavonska kajgana koja je ovom prilikom simbolično napravljena zbog Svjetskog dana jaja koji se obilježava upravo danas.

  • 348
  • 67
  • 0

Danas je u Bizovcu, na lokaciji Bizovačkih toplica, otvoren 21. Međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izbora energije Agro zemlja 2015. Vrata sajma će za sve zainteresirane biti otvorena ukupno tri dana, od 9. do 11. listopada.

Nastavljajući tradiciju i dosadašnju suradnju i ove su godine sajam organizirale nacionalne agrarne institucije uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Organizator sajma i vlasnik časopisa Nova zemlja, San Katava, povodom otvorenja istaknuo je kako je njegov cilj da upravo ovaj sajam bude poticaj i marketinška platforma za izlazak na tržište jer se jedino na taj način može ići naprijed i pomoći gospodarskoj situaciji.

Spajanje poljoprivrede i turizma

U ime Osječko-baranjske županije pristune je pozdravio i dožupan Željko Kraljičak koji je rekao kako je ovaj sajam primjer spajanja poljoprivrede i turizma.

"Prije 21 godinu tim gospodina Katave doveo je poljoprivredu u ovaj turistički kompleks i tada je on promovirao poljoprivredni sadržaj i proizvode, a danas je vrlo važno koristiti i turizam kao polugu razvoja poljoprivredne proizvodnje", istaknuo je Kraljičak.

Također, u ime Ministarstva poljoprivrede prisutnima se obratila i Davorka Hajduković, pomoćnica ministra poljoprovrede Tihomira Jakovine, koja je službeno i otvorila ovaj sajam.

"Doista se vidi trud i volja od strane izlagača i organizatora kako bi se ovaj sajam održao dugi niz godina. Svima želim uspješan boravak na ovom sajmu, i posjetiteljima i izlagačima", rekla je Hajduković.

Slavonska kajgana za sve posjetitelje otvorenja sajma

Nakon svečanog otvorenja, za posjetitelje sajma pripremljena je velika slavonska kajgana koja je ovom prilikom simbolično napravljena zbog Svjetskog dana jaja koji se obilježava upravo danas, a sve u cilju podizanja svijesti o prednosti konzumiranja jaja i njihovim hranjivim sastojcima.


Fotoprilog


Tagovi

Bizovac Agro zemlja Poljoprivredni sajam San Katava Željko Kraljičak Osječko-baranjska županija Davorka Hajduković Tihomir Jakovina Svjetski dan jaja


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]