Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni seminar
  • 25.11.2016. 13:30

Sve o proizvodnji povrća na stručnom seminaru

Sveti Martin na Muri od 30.11.-02.12.2016. mjesto je i vrijeme događaja koji ne smijete propustiti ako želite doznati sve najbitnije informacije o proizvodnji povrća u Hrvatskoj.

Foto: sdnet
  • 948
  • 92
  • 0

Sveti Martin na Muri, od 30. studenoga do 02. prosinca 2016. godine, mjesto je i vrijeme događaja koji ne smijete propustiti ako želite doznati sve najbitnije informacije o proizvodnji povrća u Hrvatskoj i imati priliku susresti se s proizvođačima povrća i svim najznačajnijim tvrtkama i institucijama iz sektora povrćarstva.

Dolazak su potvrdili predstavnici svih ministarstava bitnih za poljoprivrednu proizvodnju: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo financija, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i brojne druge institucije, ističe Ivan Stupnišek.

Ovaj 2. stručni seminar "Hrvatsko povrće" održat će se u prekrasnom ambijentu hotela Lifeclass Terme Sveti Martin. Detaljan program skupa pročitajte ovdje, a prijaviti se možete putem online prijavnice ovdje.

Foto: sdnet01/pixabay.com


Tagovi

Stručni skup Hrvatsko povrće Proizvodnja Sveti Martin


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]