Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grapak
  • 10.09.2015. 16:15

Sva Kverneland mehanizacija na promo cijenama!

Tvrtka Grapak pripremila je akcijske cijene Kverneland priključaka za posjetitelje Jesenskog bjelovarskog sajma!

  • 871
  • 218
  • 0

Zastupnik brojnih marki mehanizacije, tvrtka Grapak d.o.o., i ove godine izlaže na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. 23. izdanje ovog sajma biti će bogatije za još jednu akciju za posjetitelje, a to je ona za Kverneland mehanizaciju, čiji je generalni zastupnik za Hrvatsku nedavno postala upravo tvrtka Grapak.

"Kao i svake godine i ove ćemo izlagati velik broj naših poljoprivrednih strojeva, kako već otprije poznatih, tako i naše novitete. Neki od njih su Kramer utovarivači, Max Trailer i dr. Kako smo nedavno postali zastupnik za Kverneland mehanizaciju, ove će godine naš izložbeni prostor biti još bogatiji. Osim što ćemo ih prvi puta predstaviti, pripremili smo promotivne cijene za posjetitelje, stoga pozivamo sve da dođu posjetiti naš izložbeni prostor." najavljuju iz tvrtke Grapak.

Posjetite Grapak izložbeni prostor na Jesenskom bjelovarskom sajmu i zatražite katalog jer sva Kverneland mehanizacija koja se u njemu nalazi dostupna je po promotivnim cijenama! Katalog potražite i ispod članka!

Svi Kverneland strojevi po promotivnim cijenama!

Kverneland je tvrtka iz Norveške koja je najveći svjetski proizvođač kvalitetnih plugova. Raspon proizvodnje proteže se od 2-12 brazdi, mogu biti ravnjaci - prekretači, nošeni - polunošeni. Koriste toplinsku obradu čelika što se odnosi na cijeli plug, za razliku od ostalih. Osim plugova, Kverneland je poznat i po kvaliteti drugih priključnih strojeva poput kultivatora, tanjurača, sijačica, rasipača gnojiva te samohodnih prskalica.

Posjetite Grapak izložbeni prostor na Jesenskom bjelovarskom sajmu i zatražite katalog jer sva Kverneland mehanizacija koja se u njemu nalazi dostupna je po promotivnim cijenama.

Od izloženih Kverneland primjeraka naći ćete iduće:

Katalog proizvodnog programa tvrtke Grapak pogledajte i ispod članka, a tamo ćete pronaći i točne modele dostupne Kverneland mehanizacije koja je također na promotivnim cijenama.

Širok asortiman - za svakog po nešto

Osim Kverneland mehanizacije, Grapak će dakako izložiti i ostale, ne manje bitne marke koje distribuiraju pa će se tu naći i popularni Massey Ferguson traktori, Kramer utovarivači, Alpego podrivači i malčeri, Regent plugovi, Vicon prskalica i zelena linija strojeva, Joskin cisterna, Krampe prikolica, Brantner prikolica, oprema za navodnjavanje tvrtke Bauer, Euromacchine, Akplas, Caffini prskalice, CEMO spremnici za gorivo i Agrifac prskalica.

Za više informacija pogledajte katalog ispod članka te posjetite izložbeni prostor tvrtke Grapak na 23. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji svoja vrata otvara sutra, 11. rujna, te traje sve do nedjelje 13. rujna 2015.


Dokumenti


Tagovi

Kverneland Plug Grapak Bjelovar Poljoprivredni sajam Bjelovarski sajam Gudovac Akcija mehanizacije


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo