Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dunav svome gradu
  • 26.06.2015. 19:25

Susreti folklornih društava u Vukovaru!

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana Dunava u Vukovaru, i ove će se godine, u subotu 27. lipnja, održati manifestacija Dunav svome gradu - odnosno 7. Susreti folklornih društava u gradu Vukovaru

  • 110
  • 5
  • 0

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana Dunava u Vukovaru, i ove će se godine, u subotu 27. lipnja, održati manifestacija Dunav svome gradu - odnosno 7. Susreti folklornih društava u gradu Vukovaru u organizaciji Hrvatskog kulturno-glazbenog društva Dunav Vukovar.

U zanimljivom folklornom i glazbenom programu, u kojem će sudjelovati preko 250 članova društava koji dolaze iz raznih županija RH, predstavit će se pjesmom i plesovima, te bogatstvom narodnih nošnji Prigorja, Zagorja, Moslavine, Posavine, Slavonije i Srijema.

Tamburaški sastavi gostujućih društava, već od 17:00 sati će svirati na mjestima spravljanja fiša u kotlićima, na ušću Vuke u Dunav u organizaciji Turističke zajednice, a od 19:30 će krenuti svečana folklorna povorka od Hrvatskog doma do središta grada svih sudionika koji dolaze iz raznih mjesta RH, koji će nastupiti na pozornici od 20:00 sati. Na kraju folklornog programa, sve posjetitelje na Trgu će zabaviti vukovarski Tamburaški sastav Allegro.

Pozivaju se svi ljubitelji tradicijske glazbe, pjesme, plesa i tambure, da poprate ovaj kulturni događaj i pozdrave sudionike, čuvare hrvatske tradicijske kulture.


Tagovi

Vukovar Smotra folklora Tamburaški sastav Dunav Narodne nošnje Vuka Allegro Tambure


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]