Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Metalac i partneri j.d.o.o.
  • 17.08.2017. 13:30

Što su nam pripremili Metalac i partneri?

Tvrtka Metalac i partneri j.d.o.o. iz Našica, već se dvadesetak godina bavi prodajom i proizvodnjom poljoprivrednih strojeva i uslugama tokarenja, varenja, sječenja i hladnog oblikovanja lima.

  • 1.991
  • 235
  • 0

Farm Show je savršen događaj na kojem su svi zainteresirani u prilici pogledati aktualnu ponudu poljoprivredne mehanizacije i polako uplovljava u svoje četvrto izdanje.

Među velikim brojem izlagača na ovom poljoprivrednom sajmu mehanizacije, posjetitelji će moći obići i tvrtku Metalac i partneri j.d.o.o. iz Našica, koja se već dvadesetak godina bavi prodajom i proizvodnjom poljoprivrednih strojeva. Osim što izrađuju i prodaju poljoprivredne strojeve, u ponudi imaju i usluge tokarenja, varenja, sječenja i hladnog oblikovanja lima.

Metalac i partneri i ove godine na Farm Show-u

U velikom asortimanu strojeva koje izrađuju, mogu se pronaći teške drljače 4 - 4,8 m, sjetvospremači od 1,8 - 8,4 m, opruge, prikolice od 8 i 10t, sve vrste tanjurača, podrivači, gruberi, glatki i paker valjci, kultivatori klasični i hidraulični sa pneumatskim doziranjem, cisterne za vodu, pužni transporteri za mlinsku industriju i dr.

Na ovogodišnjem će Farm Showu imati izloženo sjetvospremač, tešku drljaču, klasičnu tanjuraču i po prvi puta kosu tanjuraču.

Podsjećamo, zadnji vikend u mjesecu kolovozu, od 25. do 27. kolovoza, Farm Show otvara svoja vrata.

Impozantna lista poljoprivrednih strojeva. Metalac i partneri j.d.o.o. pozivaju sve posjetitelje sajma da ih posjete na njihovom izložbenom prostoru Farm Show-a gdje mogu zatražiti sve dodatne informacije.


Tagovi

Farm Show Mehanizacija Sjetvospremač Drljača Tanjurača Podrivačgruber Kultivator


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: [email protected] web: http://www.farmshowosijek.eu/