Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Viroexpo 2014.
 • 02.01.2014. 09:45

Što nas očekuje na ovogodišnjem Viroexpo-u?

Bogat stručni i kulturno-zabavni program obilježit će ovogodišnji Viroexpo, koji će se održati od 24. do 26. siječnja 2014. godine u Virovitici

 • 254
 • 31
 • 0

Sajam koji ima dušu - Viroexpo, jedan od najvećih sajmova u regiji, održava se u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. Ovogodišnji sajam okupit će brojne izlagače iz čak 25 zemalja, a za posjetitelje će, kao i svake godine, biti organiziran bogat kulturno-zabavni program i stručna predavanja.

U četvrtak, 23. siječnja u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici održat će se gospodarski forum "Zemlja partner - Kraljevina Nizozemska", na kojem će biti predstavljena dosadašnja suradnja Virovitičko-podravske županije i Kraljevine Nizozemske te kako poslovati s Nizozemskom.

Brojna stručna predavanja rezervirana su za petak 24. i subotu 25. siječnja, a biti će održana u Poduzetničkom inkubatoru VPŽ koji se nalazi odmah uz sajamski prostor Viroexpo. Na predavanjima će biti riječi o:

 • hortikulturalnoj i poljoprivrednoj proizvodnji
 • porastu značaja funkcije nabave u poslovanju poduzeća
 • temperaturnim režimima u proizvodnji sira
 • vanjskotrgovinskim kalkulacijama
 • leader pristupu i funkcioniranju LAG-ova
 • uzgoju kokoši hrvatice
 • perspektivama uzgoja crne slavonske svinje

Bogat kulturno-zabavni program uključuje izložbu fotografija nizozemskog fotografa Berta Teunissena - "Domaći krajolici, Hrvatska u Europi", kao i odličnu zabavu uz sajamske tamburaše i sajamskog domaćina Mikeša sva tri dana programa, frizersko-modnu i reviju vjenčanica i večernjih haljina salona Sposata, koncert slavonskih trubača i Ohio banda, kao i proglašenje najuređenijeg izložbenog prostora sajma, predstavljanje publikacije "Kaj i što" te podjelu priznanja Udruge vinogradara i voćara Sv. Vinko. Posljednji dan sajma, u nedjelju, 26. siječnja izlagači će darovati posjetitelje.

Program stručnih predavanja i kulturno-zabavnog programa možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici Viroexpo sajma. Odnedavno, sajam Viroexpo možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook.


Tagovi

Viroexpo Virovitica Kraljevina Nizozemska Gospodarski forum Bert Teunissen Mikeš Sposata Ohio band Slavonski trubači


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: [email protected] web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas samo Baranja. Press tour, a gdje ste vi? 🙂🚜🍅🌽🍇