Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Špancirfest
  • 08.08.2015. 11:15

Špancirfest u Varaždinu!

I ove godine, Festival dobrih emocija u Varaždinu, od 21. do 30. kolovoza!

  • 293
  • 10
  • 0

S obzirom na stratešku usmjerenost Varaždina ka turizmu, Špancirfest kao glavni turistički proizvod mnogo je više od velike i uspješne manifestacije. On je nositelj gospodarskih aktivnosti, poticatelj razvoja turističke i ugostiteljske ponude, ali i katalizator promjena i inovacija.

Svojom sadržajnom raznolikošću, neraskidivom povezanošću s Varaždinom i stalnim, osmišljenim i sustavnim promjenama i nadogradnjama, Špancirfest je izgrađen u važan, izuzetno vrijedan i dugovječan turistički brand, neusporediv s bilo kojom drugom manifestacijom ili festivalom. Špancirfest je stvorio novu tržišnu nišu, u kojoj za sada stanuje sam.

Europski Festival kreativnosti

Na varaždinskom festivalu dobrih emocija, Špancirfestu, u protekla je dva desetljeća nastupilo tisuće izvođača sa svih kontinenata te ga je posjetilo više od dva milijuna posjetitelja, a Varaždince i njihove goste na jedinstvenoj pozornici varaždinske starogradske jezgre i ove godine od 21. do 30. kolovoza očekuje 10 nezaboravnih i zabavnih dana.

Bosansko-hercegovački bend Dubioza Kolektiv nastupit će na ovogodišnjem Špancirfestu, kako kažu, na poziv lokalnog udruženja poljoprivrednika. Nastupaju i mnogi poznati svjetski i domaći glazbenici kao što su Mando Diao, Josipa Lisac, Darko Rundek, Maksim Mrvica.

Špancirfest će i ove godine talentiranim mladim glazbenicima (ili onima koji se tako osjećaju), omogućiti da tijekom festivala pokažu svoju kreativnost na užarenim ulicama i trgovima Varaždina i postanu Heroji ulica Špancirfesta.


Tagovi

Špancirfest Varaždin Turistički brand Dubioza Kolektiv Jospipa Lisac Mandi Diao


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije