Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šokačka rapsodija
  • 13.03.2022. 11:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Šokačka rapsodija u travnju s više od stotinu tamburaša

Želimo da koncert preraste u susret s baštinom i tradicijom Slavonije, Baranje i Srijema te smo na njega pozvali 10 kulturno-umjetničkih društava iz pet županija, kažu organizatori.

Foto: Borna Filic/PIXSELL
  • 559
  • 87
  • 0

Nakon sedam godina pauze priprema se nova Šokačka rapsodija. Održat će se u utorak 19. travnja ove godine s početkom u 19:30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

"Uz više od stotinu sjajnih tamburaša ovoga puta u programu će nam se priključiti posebni gosti – vokalni solisti: pobjednica Dore Mia Dimšić, Marko Tolja, Pero Galić, Alen Đuras i Bruna Oberan-Bošković te gost dirigent Alan Bjelinski, a glazbenu potporu daje nam i Ante Gelo", najavljuju organizatori.

Koncert više od 100 tamburaša

Kažu da ovog puta žele da koncert preraste u susret s baštinom i tradicijom Slavonije, Baranje i Srijema te da su na njega pozvali deset kulturno-umjetničkih društava iz pet županija koji će u kasnim poslijepodnevnim satima nastupati na nekoliko gradskih lokacija. Tako će od 18:30 sati sva društva pjesmom uveseljavati publiku ispred dvorane Lisinski, da bi u konačnici svojim narodnim nošnjama i veseljem uljepšali ambijent koncerta više od stotinu tamburaša.

Franjo Slavko Batorek i Marko Sesar u Osijeku, Dario Hegeduš u Vukovaru, Vlado Čatić u Semeljcima, Saša Botički u Požegi te Damir Butković u Slavonskom Brodu pripremaju sjajnu ekipu koju će i ovoga puta predvoditi naš već legendarni primaš Krunoslav Dražić, ističu organizatori.

Kreće prodaja ulaznica

Prigoda je to koju ne bi trebao propustiti jer ćete uz šokačka kola i slavonske pjesme imati priliku čuti kako na tamburama zvuče kola iz Bosne i Bačke, ali i Beatlesi, čardaš i Cancan te najljepše pjesme nezaboravnog Krunoslava Kiće Slabinca.

Cijena ulaznica je 100, 150, 200 i 250 kuna, a njihova prodaja kreće u subotu, 19. ožujka. Moći ćete ih kupiti online na web stranici www.lisinski.hr i na blagajni dvorane.


Tagovi

Šokačka rapsodija Koncert 100 tamburaša Zagreb


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]