Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 27.03.2009.

Skupština Udruge orača

Virovitičko–podravska županija

  • 450
  • 21
  • 0

Održana redovna godišnja skupština udruge orača Virovitičko-podravske županije 20. ožujka 2009. godine.

Za redovan rad skupštine izglasane odluke pravovaljane su. Skupština udruge održana je u restoranu «Pustara» Višnjica općina Sopje. Općina Sopje iskazala je želju, volju i mogućnost za organizaciju 5. županijskog natjecanja u oranju pa smo iskoristili priliku za njihovo predstavljanje. Skupštinarima se obratio načelnik Općine Sopje Zvonimir Kovačec te javno potvrdio domaćinstvo 5 -om županijskom natjecanju u oranju.

Uz redovan izvještaj o događajima koji su za nama istakao bi slijedeće:

  • svjetsko natjecanje u oranju Austrija
  • edukacija sudaca
  • fond nagrada koji je iznosio 30.000,00 kn za natjecanje
  • a planovi za tekuću sezonu uz sve dosadašnje aktivnosti je i kupovina natjecateljskog pluga.

Plug će u skoroj budućnosti biti kupljen (u tijeku je skupljanje ponuda) zahvaljujući kapitalnim donacijama Virovitičko-podravske županije i njihovoj podršci radu udruge. Svoju podršku iskazuju nazočnošću čelnika županije na svim aktivnostima i članstvom u odborima udruge. Skupštinarima se obratio zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zvonimir Kojić s riječima hvale o radu udruge te promicanju poljoprivrede kao djelatnosti koja je sigurno naša sadašnjost i budućnost.

Skupštini je prisustvovao i Tugomir Majdak iz MPRRR-a Uprave za ruralni razvoj. Također je član WPO (svjetska organizacija za natjecanje u oranju) i krovne udruge HUONO (Hrvatska udruga za organizaciju natjecanje orača),

Uveličavši svojim dolaskom našu skupštinu izvijestio je skupštinare o planovima HUONO-a i organizaciji svjetskog natjecanja u oranju 2012. godine koje će biti održano u Hrvatskoj.


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kao prvo molim Bosance da se ne sprdaju mojim bamijama 🤣🤣 Još uvijek berem krastavce posađene u 5. mj., a možda i novi dostignu ;) Ima i mahuna, tikvica, paradajza, bit će daikona, cikle, nadam se i kasnojesenske mahune i grašak. Još da u... Više [+]