Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 27.03.2009.

Skupština Udruge orača

Virovitičko–podravska županija

  • 437
  • 21
  • 0

Održana redovna godišnja skupština udruge orača Virovitičko-podravske županije 20. ožujka 2009. godine.

Za redovan rad skupštine izglasane odluke pravovaljane su. Skupština udruge održana je u restoranu «Pustara» Višnjica općina Sopje. Općina Sopje iskazala je želju, volju i mogućnost za organizaciju 5. županijskog natjecanja u oranju pa smo iskoristili priliku za njihovo predstavljanje. Skupštinarima se obratio načelnik Općine Sopje Zvonimir Kovačec te javno potvrdio domaćinstvo 5 -om županijskom natjecanju u oranju.

Uz redovan izvještaj o događajima koji su za nama istakao bi slijedeće:

  • svjetsko natjecanje u oranju Austrija
  • edukacija sudaca
  • fond nagrada koji je iznosio 30.000,00 kn za natjecanje
  • a planovi za tekuću sezonu uz sve dosadašnje aktivnosti je i kupovina natjecateljskog pluga.

Plug će u skoroj budućnosti biti kupljen (u tijeku je skupljanje ponuda) zahvaljujući kapitalnim donacijama Virovitičko-podravske županije i njihovoj podršci radu udruge. Svoju podršku iskazuju nazočnošću čelnika županije na svim aktivnostima i članstvom u odborima udruge. Skupštinarima se obratio zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zvonimir Kojić s riječima hvale o radu udruge te promicanju poljoprivrede kao djelatnosti koja je sigurno naša sadašnjost i budućnost.

Skupštini je prisustvovao i Tugomir Majdak iz MPRRR-a Uprave za ruralni razvoj. Također je član WPO (svjetska organizacija za natjecanje u oranju) i krovne udruge HUONO (Hrvatska udruga za organizaciju natjecanje orača),

Uveličavši svojim dolaskom našu skupštinu izvijestio je skupštinare o planovima HUONO-a i organizaciji svjetskog natjecanja u oranju 2012. godine koje će biti održano u Hrvatskoj.


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobro jutro, kako nikad nisam vidjela niti sijala sjemenke poriluka, rado bih pokušala nešto novo naučiti. Na ovom sam portalu našla općenito o sadnji poriluka, no sad imam konkretnu nedoumicu pa lijepo molim savjete :) Na slici se vide mal... Više [+]