Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 28.04.2015. 10:40

Sisačka cvjetna bajka

Tema će ove godine biti Obojimo Sisak, a organizatori pozivaju posjetitelje da dođu i osjete ugođaj gradske cvjetne bajke te da uživaju u promatranju hortikulturnih instalacija u prekrasnom ambijentu.

  • 322
  • 35
  • 0

Grad Sisak je i ove godine pokrenuo organizaciju gradske manifestacije Sisački sajam cvijeća kojom se nastavlja dugogodišnja tradicija još od 1967. godine. Manifestacija je to koju već dugi niz godina njeguju sisački cvjećari u suradnji s velikim brojem gostiju iz Hrvatske i inozemstva, a koja svake godine bude sve veća i ljepša, a samim time i mirisnija.

Ovogodišnji Sajam cvijeća održat će se od 15. do 17. svibnja na Šetalištu Vladimira Nazora u organizaciji Turističke zajednice grada Siska.

Tema će ove godine biti Obojimo Sisak, a organizatori pozivaju posjetitelje da dođu i osjete ugođaj gradske cvjetne bajke te da uživaju u promatranju hortikulturnih instalacija u prekrasnom ambijentu kojeg okružuje arheološki park s rimskim bedemima, Crkva sv. Križa te središnji paviljon. Također, osim lijepog ugođaja i pogleda, posjetiteljima je osigurana i ugostiteljska ponuda kao i dodatni sadržaji za najmlađe i cijelu obitelj.

Na sajmu će biti veliki broj izlagača jer je svima koji su izrazili želju da sudjeluju to i omogućeno. Jedan dio izložbenog prostora bit će prodajni, drugi dio će biti kulturno-umjetnički i ugostiteljski, dok će treći biti izlagački, a na njemu će sudionici prezentirati velike cvjetne instalacije. Svake godine projekt bude rezultat uspješne suradnje florista, vrtlara, dizajnera i novinara, a i dalje se posebna pažnja poklanja prilikom uključivanja različitih sudionika koji ovaj događaj uvijek iznova uljepšaju.


Tagovi

Sisak Sajam cvijeća Manifestacija Cvjećari Turistička zajednica grada Siska Obojimo Sisak Hortikultura


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.