Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salori
  • 08.04.2017. 12:00

Salori potiče razvoj lovnog i ribolovnog turizma

Baš onakva kakva priliči srcu Slavonije, znakovita je revija uz predstavljanje mnogobrojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov privukla mnoge posjetitelje koji su nazočili službenom otvorenju Salorija.

  • 2.263
  • 131
  • 0

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizirao je četrnaestu po redu sajamsku priredbu - Salori 2017.

Potiče se razvoj lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma

Manifestacija je to koja svojom veličinom, brojem izlagača, ali i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Izložba trofeja, rukotvorina i eksponata privukla brojne posjetitelje

Baš onakva kakva priliči srcu Slavonije, znakovita je revija uz predstavljanje mnogobrojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov privukla mnoge posjetitelje koji su nazočili službenom otvorenju.

Raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta obogati nepca posjetitelja

Notu više stavio je prikaz mogućnosti seoskog turizma, kao i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije koja je obogatila nepca posjetitelja, ali i dočarala obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja kakve samo mi imamo.

salori-otvorenje
Otvorenje sajma Salori 2017.

Svečanom otvorenju nazočio je gradonačelnik Vrkić koji planira dovesti Britance u Osijek

"Zanimljivo je da Britanci, tvrdi on, u svom afirmativnom osvrtu, spominju između ostaloga lokalnu delikatesu, fiš-paprikaš. Sljedeće godine pozvat ćemo ih na naš sajam kako bi uz čuveni fiš s posjetiteljima kušali čobance, kotlovinu i vrhunska vina hrvatskog istoka, te tako s nama uživali u izvornim mirisima, aromama i okusima Slavonije i Baranje.", zaključio je gradonačelnik.

Šišljagić: sajmovi pomažu učvrstiti kontinentalni turizam

"Osječko-baranjska županija najbrže je rastuća županija po ulaganjima u kontinentalni turizam, a sajmovi ovog tipa pomažu dodatno učvrstiti tu poziciju.", rekao je osječko - baranjski župan Vladimir Šišljagić.

Motomobil kao dodatni štih sajmu

U sklopu sajma Salori 2017. u kojemu posjetitelji mogu uživati do nedjelje, održava se i 21. Sajam automobila i prateće industrije - MOTOMOBIL 2017. kako bi posjetitelji prilikom izravnog susreta s brojnim automobilima, motorima, skuterima, te ponudom i novitetima prateće industrije mogli uživati na jednom mjestu.


Fotoprilog


Tagovi

Salori Sajam lova i ribolova Pampas Manifestacija Osječko baranjska županija


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]