Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 01.04.2009.

SALORI 2009

Sajam lova i ribolova

  • 1.200
  • 59
  • 0

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, uz punu podršku Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira šestu po redu sajamsku priredbu - SALORI 2009., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Ovogodišnja priredba se održava na novoj lokaciji - Sportska dvorana JUG 2 , Petra Svačića bb, Osijek:

Prirodno okruženje slavonsko-baranjske regije s bogatom lovnom osnovicom i ribljim fondom, obilje slavonskih šuma i riječnih tokova, kao i gospodarska obilježja slavonsko-baranjske regije osnovni su temelj razvoja sajamske priredbe lova i ribolova. Uz sveobuhvatnu podršku Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, punu angažiranost i učinkovitost Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, te Osječkog sajma koji su profesionalno oblikovali i prethodnih pet, izuzetno uspješnih sajamskih priredbi, uvjereni smo da će šesta priredba premašiti ostvarene rezultate.

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov, s prikazom mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije, uz obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.


Izvori

Osječki sajam


Partner