Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šljive
  • 24.07.2013.

Sajam šljiva u Siraču

Sajam svih vrsta rakija, sokova i prerađevina od šljiva i svih voćnih vrsta

Foto: Stock.xchng
  • 304
  • 13
  • 0

U sklopu manifestacije održat će se ocjenjivanje rakija, stručna predavanja, smotra folklora te bogata izložba i ponuda poljoprivrednih proizvoda.

Jedinstvena cjelodnevna poljoprivredno-kulturno-turistička manifestacija "Dani šljiva u Siraču", održat će se 31. kolovoza 2013.godine. Svake godine mirisom svih mogućih domaćih proizvoda od šljiva privlači sve veći broj posjetitelja u svoje 'seosko dvorište'.

Uz dobro raspoloženje i dobru volju posjetitelji iz cijele regije, uzvanici, gosti i sudionici programa obilaze štandove s domaćim proizvodima i rukotvorinama iz Sirača i raznih krajeva Hrvatske. Uz stručno ocjenjivanje rakija i stručna predavanja tematski posvećenih uzgoju i preradi šljiva, održava se i druženje u siračkom dvorištu te povorka Kulturno-umjetničkih društava. Stručnom edukacijom se posjetiteljima i sudionicima ove manifestacije žele prikazati prednosti sadnje većih količina šljiva, zbog sve veće potražnje za proizvodima od šljiva (rakija, pekmezi i sl.).Posjetitelji, gosti i sudionici cjelodnevnog programa mogu degustirati, u siračkom dvorištu, izložene i ocijenjene žestice i rakije te razne kolače sa šljivama i šljivovim pekmezom, knedle sa šljivama, palačinke, buhtle, bazlamače s pekmezom i sl. Večernji sati rezervirani su za bogatu Smotru kulturno-umjetničkih društava i Udruga.

Foto: Stock.xchng


Tagovi

Sajam Sirač Šljive Rakija Natjecanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]