Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šljive
  • 24.07.2013.

Sajam šljiva u Siraču

Sajam svih vrsta rakija, sokova i prerađevina od šljiva i svih voćnih vrsta

Foto: Stock.xchng
  • 302
  • 13
  • 0

U sklopu manifestacije održat će se ocjenjivanje rakija, stručna predavanja, smotra folklora te bogata izložba i ponuda poljoprivrednih proizvoda.

Jedinstvena cjelodnevna poljoprivredno-kulturno-turistička manifestacija "Dani šljiva u Siraču", održat će se 31. kolovoza 2013.godine. Svake godine mirisom svih mogućih domaćih proizvoda od šljiva privlači sve veći broj posjetitelja u svoje 'seosko dvorište'.

Uz dobro raspoloženje i dobru volju posjetitelji iz cijele regije, uzvanici, gosti i sudionici programa obilaze štandove s domaćim proizvodima i rukotvorinama iz Sirača i raznih krajeva Hrvatske. Uz stručno ocjenjivanje rakija i stručna predavanja tematski posvećenih uzgoju i preradi šljiva, održava se i druženje u siračkom dvorištu te povorka Kulturno-umjetničkih društava. Stručnom edukacijom se posjetiteljima i sudionicima ove manifestacije žele prikazati prednosti sadnje većih količina šljiva, zbog sve veće potražnje za proizvodima od šljiva (rakija, pekmezi i sl.).Posjetitelji, gosti i sudionici cjelodnevnog programa mogu degustirati, u siračkom dvorištu, izložene i ocijenjene žestice i rakije te razne kolače sa šljivama i šljivovim pekmezom, knedle sa šljivama, palačinke, buhtle, bazlamače s pekmezom i sl. Večernji sati rezervirani su za bogatu Smotru kulturno-umjetničkih društava i Udruga.

Foto: Stock.xchng


Tagovi

Sajam Sirač Šljive Rakija Natjecanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!