Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FoodTec 2016
  • 13.09.2016. 19:30

Sajam proizvodnje hrane FoodTec - Helsinki

Međunarodni Sajam proizvodnje hrane FoodTec održat će se 20. do 22. rujna u Helsinkiju u Finskoj. Na ovom sajmu predstavit će se nove tehnologije i dostignuća koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Foto: bigstockphoto.com, style-photographs
  • 1.341
  • 135
  • 0

Međunarodni Sajam proizvodnje hrane FoodTec održat će se 20 do 22. rujna 2016. u Helsinkiju, u Finskoj. Na ovom sajmu predstavit će se nove tehnologije i dostignuća koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Ovaj sajam je mjesto gdje će tvrtke koje se bave proizvodnjom hrane posjetiteljima moći predstaviti svoje proizvode i inovacije. Izložba će obuhvatiti sljedeće grupe proizvoda: oprema i strojevi za pranje namirnica, naljepnice, strojevi za pakiranje, sirovine, sustavi za skladištenje i čuvanje hrane i sredstva za transport hrane.

Prema riječima organizatora, FoodTec svake godine posjeti nekoliko desetaka tisuća ljudi iz cijelog svijeta, a na njemu svoje proizvode izlažu najznačajnije tvrtke iz područja prehrambene industrije.

Izvor: tradefairdates.com

Foto: bigstockphoto.com, style-photographs


Tagovi

FoodTec Sajam Finska Proizvodnja hrane Izložba


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Osobito je zainteresiran za teme i zbivanja u agraru, a zamjenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]