Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam u Baranji
  • 10.04.2022. 09:00
  • Osječko-baranjska, Lug

Sajam poljoprivrednih baranjskih proizvoda u Lugu

Ovom manifestacijom Poljoprivredna zadruga Rit želi približiti svježinu i kvalitetu osnovnih prehrambenih proizvoda svim zainteresiranim građanima te izbjeći ponudu uvoznih proizvoda

Foto: Martina Popić
  • 394
  • 86
  • 0

Sajam poljoprivrednih baranjskih proizvoda u Lugu održat će se u subotu, 30. travnja od 10 do 20 sati. Naime, ovo je prvi u nizu koji želi približiti ovaj kraj Lijepe naše svim zainteresiranim gostima pa i samim Baranjcima.

Manifestacijom, Poljoprivredna zadruga Rit želi pokazati svježinu i kvalitetu osnovnih prehrambenih proizvoda svim zainteresiranim građanima te izbjeći ponudu uvoznih proizvoda. 

"Baranja danas uspijeva biti posebnom jer njezini mještani čuvaju vlastite egzistencijalne tajne. Tajne o životu i preživljavanju, o ljubavi i umiranju, vinima, ljutim papričicama, specifičnom ribolovu i zanimljivim očuvanim autohtonim poljoprivrednim proizvodima", navode organizatori. Kako naglašavaju, ovaj kraj uspijeva privlačiti, ali nikada se ne otkriva do kraja.

Pozvali su sve zainteresirane da dođu na sajam i istraže ga uz priče i proizvode te okušaju poljoprivrednu ponudu regije.

Posjetite ovaj događaj i uživajte uz poznate i one manje znane vinare, sirane, mljekare, pčelare, proizvođače voća i povrća kao i proizvođače alkoholnih te suhomesnatih proizvoda. Predahnite uz ugostiteljsku ponudu Hotela Luga, a za najmlađe postoji i dječje igralište u dvorištu.

Proizvođači iz Baranje, prijavite se!

Za izlaganje na sajmu mogu se prijaviti svi medari, voćari, vinari, proizvođači povrća, suhomesnatih proizvoda te alkoholnih pića.

"Javni pozivi su prvenstveno usmjereni na poduzetnike, obrtnike i fizičke osobe koji su zakonski riješili svoje poslovanje i proizvode poljoprivredne proizvode", napomenuli su organizatori.


Tagovi

Sajam Baranja Lug Poljoprivredni proizvodi


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)