Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 02.06.2016. 15:00

Sajam poljoprivrede i prehrane Agra 2016!

Ovogodišnja Agra u Gornjoj Radgoni, na dodiru Slovenije s Hrvatskom, Austrijom i Mađarskom, posebnu pažnju posvećuje Međunarodnoj godini mahunarki.

  • 1.143
  • 55
  • 0

Tvrtka Pomurski Sejem iz Gornje Radgone organizira tijekom godine niz sajamskih manifestacija, od kojih je najpoznatiji sajam poljoprivrede i prehrane Agra koji ima tradiciju dugu 50 godina.

Ovogodišnji 54. Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Agra u Gornjoj Radgoni, na dodiru Slovenije s Hrvatskom, Austrijom i Mađarskom, posebnu pažnju posvećuje Međunarodnoj godini mahunarki.

Sajam će se održati 20.08.-25.08.2016. godine. Država partner je Mađarska, a s državnim i regionalnim nastupima predstavit će se i mnoge druge zemlje. Agra će predstaviti sve ono što je potrebno za proizvodnju zdrave hrane, na način koji nije štetan za okoliš te vrhunske prehrambene proizvode, hranu i vino.

Agra 2016: Sajam koji će zadovoljiti sve kriterije!

Predstavit će se autohtone pasmine

Na izložbenim prostorima, kao i kod pripreme stručnih događanja i prezentacije, sudjeluju najistaknutije zemlje, komore, gospodarske i stručne institucije. Ekološkoj proizvodnji hrane, gospodarenju s šumama i drvom, poljoprivrednoj mehanizaciji za siguran i prihvatljiv rad, pridružit će se i izložba životinja u stajama, kao i u manježi sa pratećim stručnim događanjima. Predstavit će se slovenske autohtone životinjske pasmine; goveda, konji, svinje, stoka sitnog zuba, pčelarstvo, male životinje, ribe u ribnjaku te psi pasmine Kraški ovčar.

Za sve one posjetitelje koji se poljoprivredom bave profesionalno ili iz hobija, namijenjene su izložbe na glavnom sajamskom vrtu; permakulturnom vrtu, Gain samoodržavajućem vrtu, kao i na sajamskoj njivi gdje će, osim sadnica, biti moguće vidjeti vrtne trave, jestiv kukuruz, industrijsku konoplju te začinsko i aromatično bilje.

Na Agri 2016 brojne priredbe i ocjenjivanja!

Oaza zelene poslovne mogućnosti prikazat će nasad hmelja, slovenskog izbora sadnica vinove loze, stare vrste jablana, kao i šumske nasade i nasade za parkove. Agru prate značajna stručna savjetovanja, društveni susreti, tržnice, degustacije, natjecanja i zabavna događanja. Bienalno, održava se i 20. Međunarodni sajam ambalaže, tehnike pakiranja i logistike INPAK.

Za više informacija o sajmu obratite se tvrtki Pomurski sejem na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Sajam poljoprivrede i prehrane Agra Izložba životinja Manifestacija Degustacija Savjetovanja Slovenija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer