Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 02.06.2016. 15:00

Sajam poljoprivrede i prehrane Agra 2016!

Ovogodišnja Agra u Gornjoj Radgoni, na dodiru Slovenije s Hrvatskom, Austrijom i Mađarskom, posebnu pažnju posvećuje Međunarodnoj godini mahunarki.

  • 1.141
  • 55
  • 0

Tvrtka Pomurski Sejem iz Gornje Radgone organizira tijekom godine niz sajamskih manifestacija, od kojih je najpoznatiji sajam poljoprivrede i prehrane Agra koji ima tradiciju dugu 50 godina.

Ovogodišnji 54. Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam Agra u Gornjoj Radgoni, na dodiru Slovenije s Hrvatskom, Austrijom i Mađarskom, posebnu pažnju posvećuje Međunarodnoj godini mahunarki.

Sajam će se održati 20.08.-25.08.2016. godine. Država partner je Mađarska, a s državnim i regionalnim nastupima predstavit će se i mnoge druge zemlje. Agra će predstaviti sve ono što je potrebno za proizvodnju zdrave hrane, na način koji nije štetan za okoliš te vrhunske prehrambene proizvode, hranu i vino.

Agra 2016: Sajam koji će zadovoljiti sve kriterije!

Predstavit će se autohtone pasmine

Na izložbenim prostorima, kao i kod pripreme stručnih događanja i prezentacije, sudjeluju najistaknutije zemlje, komore, gospodarske i stručne institucije. Ekološkoj proizvodnji hrane, gospodarenju s šumama i drvom, poljoprivrednoj mehanizaciji za siguran i prihvatljiv rad, pridružit će se i izložba životinja u stajama, kao i u manježi sa pratećim stručnim događanjima. Predstavit će se slovenske autohtone životinjske pasmine; goveda, konji, svinje, stoka sitnog zuba, pčelarstvo, male životinje, ribe u ribnjaku te psi pasmine Kraški ovčar.

Za sve one posjetitelje koji se poljoprivredom bave profesionalno ili iz hobija, namijenjene su izložbe na glavnom sajamskom vrtu; permakulturnom vrtu, Gain samoodržavajućem vrtu, kao i na sajamskoj njivi gdje će, osim sadnica, biti moguće vidjeti vrtne trave, jestiv kukuruz, industrijsku konoplju te začinsko i aromatično bilje.

Na Agri 2016 brojne priredbe i ocjenjivanja!

Oaza zelene poslovne mogućnosti prikazat će nasad hmelja, slovenskog izbora sadnica vinove loze, stare vrste jablana, kao i šumske nasade i nasade za parkove. Agru prate značajna stručna savjetovanja, društveni susreti, tržnice, degustacije, natjecanja i zabavna događanja. Bienalno, održava se i 20. Međunarodni sajam ambalaže, tehnike pakiranja i logistike INPAK.

Za više informacija o sajmu obratite se tvrtki Pomurski sejem na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Sajam poljoprivrede i prehrane Agra Izložba životinja Manifestacija Degustacija Savjetovanja Slovenija


Partner