Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTour Slavonija
  • 12.09.2016. 09:00

Sajam neuobičajenih poljoprivrednih kultura

Poljoprivredna televizija 24. rujna u Požegi organizira prvi AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma. Najsretnije posjetitelje očekuju vrijedne nagrade.

  • 1.296
  • 140
  • 0

Poljoprivredna televizija 24. rujna u Požegi organizira prvi AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma.

Manifestacija će na Trgu Svetog Trojstva s početkom u 8 sati okupiti izlagače iz kontinentalne Hrvatske koji se bave uzgojem i proizvodnjom kultura poput egzotičnog voća i povrća, raznih vrsta bundeva, industrijske konoplje, proizvoda od kontinentalne lavande, uljarica, eko čajeva, suhomesnatih proizvoda...

Posjetiteljima sajma bit će predstavljena i seoska gospodarstva koja, uz tradicionalne ponude, nude i mnoštvo drugog zanimljivog sadržaja kao što su kukuruzni labirint i adrenalinski park.

Budući da se sajam održava u samom srcu Slavonije, u Zlatnoj dolini, neizostavni dio je odlična tamburaška glazba i nastupi kulturno-umjetničkih društava.

Poseban program pripremljen je za najmlađe posjetitelje. Dječji vrtići Požega pokazat će što izrađuju mali poduzetnici, dok će se sva prisutna djeca moći uključiti u radionice i igre te osvojiti nagrade.

Naravno, i odrasle očekuju pokloni. Alles Elektrocentar daruje brusilicu, bušilicu i glavnu nagradu - Einhell kosilicu s Briggs & Stratton motorom!

Zainteresirani izlagači svoje sudjelovanje mogu prijaviti najkasnije do 15. rujna na e-mail info@poljoprivredna.tv ili na broj 099/399-2154.


Tagovi

AgroTour Slavonija Zlatna dolina


Autorica

Maja Đurić

Više [+]

Novinarstvom se bavi već nekoliko godina, a specijalizacija su joj poljoprivredne teme. Suradnica je mnogih medija vezanih za agrar.