Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 13.03.2014. 13:30

Sajam hortikulture BeoPlant Fair 2014.

Dvije male, ali vrlo atraktivne izložbe - BeoPlant Fair i Darovi prirode, i ove godine će privući brojne zaljubljenike u hortikulturu i pčelarstvo

Foto: sxc.hu
  • 163
  • 12
  • 0

19. međunarodni sajam hortikulture BeoPlant Fair i 17. izložba ljekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, održat će se u Beogradu, od 3. do 6. travnja 2014. godine.

U Hali 5 Beogradskog sajma na adresi Bulevara vojvode Mišića 14 u Beogradu izložit će se sjemenski materijal, sadnice, dekorativni materijal, svježe cvijeće, predivo bilje, suho cvijeće, oprema, alati i mehanizacija za hortikulturu, oprema za navodnjavanje, klimatizacija u staklenicima, ljekoviti čajevi i meleni, med i preparati od meda, proizvodi od ljekovitog i aromatičnog bilja, gljive i šumski plodovi te fitofarmacija.

Izlagački program sajma prilagođen je suvremenim potrebama i trendovima iz oblasti hortikulture i pčelarstva. Posjetitelji sajma imat će priliku upoznati se s novih tehnologijama za uzgoj bilja, novim visokorodnim sortama, novinama iz područja hortikulture, proizvodnje i primjene ljekovitog i aromatičnog bilja te ljekovitim svojstvima meda.

"Naš cilj je okupljanje i povezivanje primarnih poljoprivrednih proizvođača, kao i predstavljanje brojnih pratećih djelatnosti - zalivnih sistema, plastenika, sredstava za prihranu bilja, mehanizacije. Važno nam je i razvijanje svijesti o značaju nastupanja na sajmovima, kao obliku izlaska na tržište, kao i poticaj udruživanja malih proizvođača zbog organiziranog nastupanja na domaćem i stranim tržištima", ističe Milan Ćuprić, šef Odjela za proizvodnju i preradu bilja.

BeoPlant Fair i Darovi prirode male su, ali vrlo atraktivne izložbe, koje će ove godine, po svemu sudeći, ponovno privući velik broj posjetitelja i istinskih zaljubljenika u hortikulturu, vrtlarenje i pčelarstvo.

Foto: sxc.hu


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

BeoPlant Fair Darovi prirode Hortikultura Pčelarstvo Sajam Milan Ćuprić Beograd Srbija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]