Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gradačački Sajam
  • 16.08.2019. 09:00

S Agroklubom na Sajam šljive u Gradačcu!

Osvojite po dvije ulaznice za 46. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije Sajam šljive, koji se održava od 28. do 31. kolovoza 2019. u Gradačcu!

Foto: Mario Relatić
  • 1.178
  • 92
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu je vodeći poljoprivredni sajam u Bosni i Hercegovini i njegov značaj iz godine u godinu potvrđuje dolazak brojnih delegacija iz zemlje i regije. Ove godine partneri Sajma šljive su Grad Zagreb i Obrtnička komora Grada Zagreba

Tradicionalni, vec 46. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije Sajam šljive održat će se u Gradačcu od 28. do 31. kolovoza. Na najstarijem specijaliziranom sajmu u Bosni i Hercegovini očekuje se da svoje proizvode predstave brojni izlagači iz BiH i inozemstva. 

U četiri dana sajma bit će organizirane prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz sektora proizvodnje i prerade hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije i zaštitnih sredstava. Također, održat će se i niz okruglih stolova, kolektivnih izložbi i prezentacija programa iz područja poljoprivrede i biznisa. 

Bogata ponuda na oko 5.000 kvadratnih metara

Kao i do sada, organizatori, Gradačački sajam, će se potruditi bit dobar domaćin kako bi dugogodišnjim prijateljima, ali i novim poslovnim partnerima pružili priliku da se što bolje predstave javnosti. Posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi izloženih proizvoda na oko 5.000 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog sajamskog prostora. 

Na Sajmu će se održati savjetovanje o najnovijim znanstvenim dostignućima i primjeni novih tehnologija u sektoru proizvodnje i prerade hrane. Poljoprivrednici će imati priliku saznati neke od najvažnijih informacija i preporuka za uspješno bavljenjem agrarom. 

Osim izložbe sajamskih eksponata nekih od najznačajnijih proizvođača i prerađivača poljoprivrednih proizvoda, predstavit će se brojne organizacije i institucije koje podržavaju i promoviraju ovu gospodarsku granu. Na Sajmu u Gradačcu nastupit će proizvođači sjemenskog i sadnog materijala, proizvođači i prerađivači voća i povrća, mesa i mesnih prerađevina, alata i mehanizacije, domaćih životinja i brojni drugi.

I ove godine će biti dodijeljena prestižna priznanja i medalje za kvalitetu Sajma šljive. Na Poljoprivrednom gospodarstvu"Krušik“ u Skugriću Donjem ocjenjivat će se rakije, a najboljima biti uručene velike medalje

Očekuje nas i 2. sajam pčelarstva koji je produkt prethodna dva Kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima s međunarodim sudjelovanjem na kojem su predstavljeni brojni znanstveni radovi. I ove godine će biti dodijeljene medalje za kvalitetu ocijenjenih medova i održano stručno savjetovanje za pčelare.

Sajamske dane će pratiti bogat kulturno zabavni program, a za goste, izlagače i posjetitelje će biti organizirana i tradicionalna "Plava noć".

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Pet najsretnijih čitatelja razveselit ćemo besplatnim ulaznicama za dvije osobe.
Sudjelovat mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac unutar članka, a sretne ćemo dobitnike obavijestiti putem navedenih e-mail adresa. Dobitnike samo molimo da s osobnim iskaznicama dođu u Upravu sajma gdje će moći preuzeti osvojene ulaznice.
Rok za prijavu je petak, 23. kolovoza, do 12 sati.

Sretno svima i vidimo se na 46. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije, u Gradačcu!


Tagovi

Sajam šljive Gradačac Ulaznice Sajam


Partner

Sajam šljive Gradačac

Husein Kapetana Gradaščevića 7, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0) 35 817 222, e-mail: info@gradacackisajam.ba web: https://gradacackisajam.ba/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]