Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 12.12.2018. 09:00

Radionice za potencijalne korisnike mjera Programa ruralnog razvoja u Opuzenu

Predavanja na teme radionice održat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Biotehnicon P.C. d.o.o. Split.

Foto: Pixabay/claude_star
  • 149
  • 19
  • 0

Udruga Neretvanska mladež poziva na edukativno druženje proizvođača i radionice za potencijalne korisnike mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. koje će se održati 14. prosinca s početkom u 9 sati u Hotelu Merlot u Opuzenu. 

Predavanja na teme radionice održat će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Biotehnicon P.C. d.o.o. Split. Na rasporedu su radionice IAKS mjere ruralnog razvoja "Oznake iz sustava kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode – podsjetnik za proizvođače“, (Ministarstvo poljoprivrede); Certifikacija 'Neretvanske mandarine' sa zaštićenom izvornosti, (Biotehnicon P.C. d.o.o. Split)

Tip operacije 3.1.1 "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete“, Tip operacije 3.2.1 "Potpora za aktivnosti informiranja i
promoviranja“, Tip operacije 9.1.1 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“, Školska shema, Tipovi operacije 6.2.1 "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ i 6.4.1 "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“. 
 
 


Tagovi

Radionice Neretvanska mladež Ruralni razvoj IAKS mjere Opuzen


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]