Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Panona fest 2017
  • 20.09.2017. 13:00

Putevi hrane tema ovogodišnjeg Panona festa

Kroz projekt CAMARG, koji će biti predstavljen na forumu, stvara se novi poslovni model udruživanja i plasmana hrane te rukotvorina slijedeći iskustva talijanskih partnera.

Foto: Panona fest/Facebook
  • 255
  • 16
  • 0

Udruga za kreativni razvoj Slap zajedno sa Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje provodi projekt CAMARG financiran u okviru programa Interreg Mediterranean 2014-2020. Povodom toga, a u okviru ovogodišnjeg Panona festa, organizira se još jedan tematski forum u kojemu će se razgovarati o Putevima hrane.

Tematski forum biti će održan u petak, 22. rujna 2017. godine u Etnološkom centru baranjske baštine na adresi Ul. Kralja Tomislava 70, Beli Manastir, s početkom u 10:00 sati.

Na forum se možete prijaviti ovdje.

Model udruživanja i plasmana hrane

Kroz projekt CAMARG, koji će biti predstavljen na forumu, stvara se novi poslovni model udruživanja i plasmana hrane te rukotvorina slijedeći iskustva talijanskih partnera. CAMARG će predstaviti model on-line prodaje proizvoda lokalnih proizvođača temeljen na principu "0 km", imajući u vidu i specifičnosti našeg podneblja i izazove razvoja novoga tržišta.

Projekt traje 30 mjeseci. Započeo je 01.02.2017., a trajati će do 31.07.2019. Ukupna vrijednost projekta je 2.001.146,24 €. Europska unija sufinancira projekt sa 85%.

Implementacijom projektnih aktivnosti, CAMARG će podržati male proizvođače koji su izloženi tržišnoj konkurenciji velikih maloprodajnih sustava te će promijeniti ponašanje potrošača tako što će im pokazati bolji način za dobivanje svježih i autentičnih proizvoda direktno od lokalnih proizvođača.

Foto: Panona fest/Facebook


Tagovi

Panona fest 2017 Konkurencija Tržište Putevi hrane CAMARG Beli Manastir Prijava Plasman Poljoprivrednici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]